fbpx

Maas theater dans podium

...die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft
  • 2+
  • theater
Speellijst / tickets

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor iedereen van 2 jaar en ouder.

Van de makers van De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Ontbijten bij Maas
Voorafgaand aan vroege voorstellingen kun je bij Maas heerlijk ontbijten voor maar 3,50 per persoon. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 9:30 en 10:30. Wil je mee ontbijten, kies dan bij je reservering voor tarief+ontbijt.

  • Credits

  • Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman, Stijn Hoes (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs).
    Eindregie: Henk de Reus
    Kostuum en decor: Anneloes van Assem

Geef een reactie

Of deel Over een kleine mol… op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Over een kleine mol... Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.