Maas theater dans podium

Een levendige dansvoorstelling
 • 2+
 • dans
 • theater
Speellijst / tickets

Choreograaf Gaia Gonnelli toont een mix van dans, theater, muziek en kleur

Een witte vloer van papier
Zeven witte emmers
En twee dansers, in wit gekleed

Een emmer gaat open… Wat zit erin? Blauwe verf. En in de andere emmers? De dansers beginnen te kruipen, rollen en draaien over de vloer. Ze laten gekleurde sporen achter op het papier, in rood, blauw, geel en groen. Langzaam ontstaat er een kleurrijk schilderij gemaakt, niet alleen met kwasten of met handen en vingers, maar met het hele lichaam.

kleur

Kleur is een levendige dansvoorstelling van choreograaf Gaia Gonnelli. In haar werk combineert Gaia Gonnelli dans, theater, live muziek en andere kunstdisciplines. Haar interesse ligt in het creëren van werk dat kinderen stimuleert om hun eigen, autonome verbeeldingskracht te gebruiken. Zij biedt hen de contouren voor interpretatie, maar niet de hapklare betekenissen.

Ontbijtje voor € 2,50
Begin je dag goed met een ontbijtje in het Maaspodium! Voorafgaand aan de 2+ voorstellingen zzZoeff (21 okt), Kleur (24 okt) en Ondersteboven (25 okt) zorgen wij voor een heerlijk biologisch ontbijt. Je betaalt slechts € 2,50 per persoon. Als je online een ticket koopt voor deze voorstelling kun je aangeven of je aanschuift. 

Goesting in theater
Deze voorstelling is onderdeel van het festival NL & BE – goesting in theater dat plaatsvindt van 17 t/m 25 oktober in en rondom het Maaspodium. Een herfstvakantie vol spannende voorstellingen, ontmoetingen, pop-up acts en vele extra’s.

 • Quotes

 • Credits

 • Randprogrammering

 • “De dansers weten met het herkenbaar gekozen thema en hun uitvoering de aandacht moeiteloos veertig minuten lang vast te houden en dat is knap.” Marcelle Schots, Theaterkrant (****)

 • Choreografie: Gaia Gonnelli
  Dansers: Katerina Dietzova, Rocco Vermijs/Niels Weijer
  Muziek: Bobby Mc Ferrin, Wiebe Gotink
  Vormgeving: Roosien Verlaan
  Video: Beldan Sezen
  Fotografie: Diana Blok

 • De herfstvakantie krijgt een Vlaams tintje met het festival NL & BE – goesting in theater. Voorafgaand aan de voorstellingen en na afloop zijn er veel toffe workshops. Maak bijvoorbeeld niet alleen een vogelhuisje, maar ook prachtige ansichtkaarten of duik in de stripboekenhoek. Zin in lekkere (Vlaamse) frieten? Er is een heus frietkanon aanwezig! 3-2-1-Boem-Boem. Schiet je eigen friet! Een beetje ongezond, maar wel biologisch.

  Ontbijtje voor € 2,50
  Begin je dag goed met een biologisch ontbijtje in het Maaspodium! Voorafgaand aan de voorstelling Kleur zorgen wij voor een eitje, croissant en andere lekkere dingen. Dit ontbijtje kost slechts € 2,50 per persoon. Als je online een ticket koopt voor deze voorstelling kun je aangeven of je aanschuift.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Kleur

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.