fbpx

Maas theater dans podium

Toveren met hout
 • 2+
Speellijst / tickets

Een ontdekkingstocht voor heel de familie

Hout komen we overal tegen. Als bos, als meubelstuk, of als brandhout waarmee we ons beschermen tegen de kou. In hout zit geluid. Hout heeft een geur. Hout kan een grote boom zijn, maar ook een klein takje. Een stronk, een tak, een houtschilfer groeien uit tot een draak of een poppetje, waar verrassende geluiden en mooie verhaaltjes in blijken te schuilen.

In een decor van houtzaagsel brengen een poppenspeler en een percussionist verschillende soorten hout tot leven en maken met het materiaal geluiden, beelden en kleine verhaaltjes. Een bijzonder gevoelige voorstelling voor de allerkleinsten.

Deze voorstelling is onderdeel van de voorjaarsvakantie in het Maaspodium. Van 20 t/m 28 februari presenteren we een vrolijk programma voor de hele familie met veel stoere extra’s. Graag tot Maas!

Biologisch ontbijtje
Begin je dag goed met een ontbijtje in het Maaspodium. Voorafgaand aan de voorstellingen Kloppend Hout (2+) op 21 februari en Moes (2+) op 24 en 25 februari, vanaf 09.30 uur, zorgen wij voor een heerlijk biologisch ontbijt. Je betaalt hiervoor € 3 per persoon. Als je online een ticket koopt voor deze voorstellingen, kun je aangeven of je aanschuift. Spontaan mee-eten kan natuurlijk ook!

 • Quotes

 • Credits

 • In aanvulling op de visuele aspecten bespeelt de percussionist Andrés Cabrera het kleine en grote publiek in een wereld van houten tonen. Westfälischer Anzeiger

 • Gezelschap: Helios
  Regie:
  Barbara Kölling
  Spel: Michael Lurse
  Muziek: Andreas Cabrera

1 reactie op Kloppend hout

 1. Erg leuke, fantasievolle voorstelling die goed aansluit bij de doelgroep van 2+. Misschien de kinderen wat eerder actief betrekken bij de voorstelling om de aandacht erbij te houden.

Geef een reactie

Of deel Kloppend hout op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Kloppend hout

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.