Maas theater dans podium

Een (koekloze) komedie in een kamer vol kopjes
  • 3+
  • fysiek theater
Speellijst / tickets

Victor en Thorsten wonen in een huis. Ze houden van hun spullen en ze houden van elkaar. Buiten is de rest van de wereld en die blijft lekker buiten. Elke minuut van dag zijn ze druk. Druk met tellen en met schoonmaken van hun mooie spulletjes. Ze hebben het niet over koekjes. Ze denken niet aan koekjes en ze dromen al helemaal niet over koekjes. Maar als de koektrommel dan toch opengaat, hebben ze een probleem… Er is nog maar 1 koekje!

Het laatste koekje is een voorstelling over hoe vreemd volwassenen soms zijn. En over koekjes. (Of nee, we hebben het niet over koekjes!) Deze voorstelling is (bijna) zonder tekst, met veel beweging, humor en met zelfgemaakte geluiden als muziek.

Duur voorstelling: 30 minuten + 5 minuten naspel

Makers
Na de succesvolle tournee van Panama (2+) hebben Niek van der Horst en Danielle Wagenaar samen het nieuwe gezelschap Het MINISTERIE van Onverrichter Zake opgezet. Hun eerste voorstelling, FAT BOYS (6+) is enthousiast ontvangen door pers en publiek. Het laatste koekje is de eerste 3+ voorstelling onder deze nieuwe naam.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM
Ochtendvoorstelling met fruitig ontbijtje
Zin om voor een uitgebreide zondagochtend te gaan? Boek er een ontbijtje bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fruitig fris ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijtje kost €4,50 per persoon en wordt geserveerd vanaf 10:00 uur (inloop vanaf 09:45 uur). Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

  • Credits

  • Regie, tekst: Danielle Wagenaar
    Spel: Niek van der Horst, José Montoya

Geef een reactie

Of deel Het laatste koekje op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.