Maas theater dans podium

Ritmisch en bizar, vreemd en toch verstaanbaar
 • 4+
 • theater
Speellijst / tickets

“Vernuftig, fantasierijk theater voor alle leeftijden” Volkskrant ★★★★.

Ene, Tweje en Drieje kunnen niet slapen. Liever beleven ze grote avonturen die nooit goed aflopen. Ze vertrekken naar de Noordpool, de jungle, het heelal. Tot het laatste avontuur plotseling een onverwacht einde kent.

ALLEDRIEJE: welletruste lekkieslape
ENE: we zulzel nimme zegge
TWEJE: gene kik ui stoude monten
DRIEJE: owwe krijje slaag
ALLEDRIEJE: op blote konten!

Blote Konten is een kleurrijk en muzikaal taalspel. Ritmisch en bizar, vreemd en toch verstaanbaar. Van de makers van Jabber (6+).

Duur voorstelling: 50 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Maaspodiumplank
Nog even blijven hangen op deze vakantiemiddag? Na de voorstelling staat een plank vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plank samen met je ticket. Klein (2 personen) €7,50 / middel (4 personen) €13 / groot (6 personen) €19. Voeg de plank(en) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Quotes

 • Credits

 • “In 2018 maakten jeugdtheatergroep Kwatta uit Nijmegen en schrijver Jibbe Willems het bijzondere Jabber. Dit bleek een innovatieve theaterhit: muziektheater voor alle leeftijden, gezongen en gesproken in een geestig fantasietaaltje. Prijzen en een internationale tournee volgden. Dat kunnen we nog een keer, dachten Willems en Josee Hussaarts, regisseur en artistiek directeur van Kwatta. Maar dan beter. Daarom is er nu Blote konten. En het is ze gelukt.” Volkskrant ★★★★.

  “Met Blote Konten laat Kwatta opnieuw zien dat het kan: een zwaar onderwerp als de dood van een ouder niet uit de weg gaan, maar zo vertalen dat zowel de vier- als de vijftig-, de elf- als de tachtigjarige en elke leeftijd daartussen vermaakt én geraakt wordt” Theaterkrant.

  “De voorstelling is meer dan een aantal losse, grappige scènes, en werkt geraffineerd toe naar een prachtige climax” Musicalworld.

 • Door: Theatergroep Kwatta
  Regie: Josee Hussaarts
  Tekst: Jibbe Willems
  Spel: Rabbi Jallo, Judith Schuur, Elène Zuidmeer
  Muziek: Rogier Bosman
  Decor: Sanne Danz
  Kostuums:  Annelies de Ridder
  Lichtontwerp: Paul van Laak
  Stem: Jan Elbertse

Geef een reactie

Of deel Blote konten op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.