fbpx

Maas theater dans podium

Double bill
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

Het gaat een magische avond worden, met een double bill van Anton de Bies en Aldaïr Pieters. Beide makers zijn geboren op Curaçao en jagen in Nederland hun droom om acteur te worden na. In 2013 werkten zij al samen in de film Mi Kulpa, waarin Aldaïr als veertienjarige jongen het jongere broertje van Anton speelde. Nu presenteren zij beiden hun afstudeervoorstellingen in het Maaspodium. Anton is net afgestudeerd als Acteur aan de Toneelacademie Maastricht en Aldaïr is net afgestudeerd als Artiest aan de MBO Theaterschool Rotterdam.

Be free – Aldaïr Pieters
Aldaïr gaat het hebben over het rechtssysteem. Hij vindt dat het niet werkt en zoekt naar een oplossing. De voorstelling draait rondom een gevangene, een ex-gevangene en een advocaat, alledrie gespeeld door Aldaïr zelf.

Papito – Anton de Bies
Wanneer ergens een eerste kind geboren wordt, worden er ook een nieuwe vader en moeder geboren. Afstuderend acteur Anton de Bies onderging deze wedergeboorte op de leeftijd van 25 jaar. Maar hoe speel je de belangrijkste rol van je leven? Wat geef je door aan een zoon die straks ook een man zal zijn? Lukt het Anton om een nieuwe vorm van mannelijkheid in zichzelf te ontdekken, zich kwetsbaar op te stellen en afscheid te nemen van zijn machogedrag?

Na afloop van de voorstellingen is er een nagesprek met de beide makers.

Afstudeervoorstellingen: ontdek de nieuwe makers
In het weekend van 15, 16 en 17 juni presenteren verschillende nieuwe makers hun afstudeervoorstellingen in het Maaspodium. Jong talent, vers van de pers, klaar om de theaters te veroveren! Met op vrijdag Anton de Bies en Aldaïr Pieters, op zaterdag theatercollectief Die Hele Ding en op zondag de nog-net-niet-afstudeerde-maar-derdejaars student Joy Delima.

Laat zien dat je er bij bent & blijf op de hoogte van de acteurs uit Kòrsou via het Facebook Event.

  • Credits

  • Makers en spelers: Anton de Bies en Aldaïr Pieters

Geef een reactie

Of deel De acteurs uit Kòrsou op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • De acteurs uit Kòrsou

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.