Maas theater dans podium

fantaseren over vliegen
 • 2+
 • beeldend
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Droom je wel eens dat je zomaar weg kunt vliegen, samen met de vogels?

Twee muzikanten en een tekenaar fantaseren er dagelijks over. Elke dag opnieuw ontmoeten ze elkaar en elke keer op dezelfde plek. Ze kijken naar de lucht, naar het vliegen van de vogels. Soms praten ze met elkaar, maar nooit met woorden. Drie verschillende mannen, die hun eigen gang gaan met hun eigen eigenaardigheden. En toch is er meer dat hen verbindt dan ze zelf denken. Zonder dat ze het van elkaar weten, dromen ze alle drie van dat ene..

In Kras komen de werelden van klank en beeld samen: een dialoog tussen de kleur van klarinet en ud en het lijnenspel van een tekening.


Makers
Alle Hoeken van de Kamermuziek bestaat oorspronkelijk uit Bastiaan Woltjer, Anneke Wensink en Rudi van Hest. Drie musici die elkaar al kennen sinds hun tijd bij het Ricciotti Ensemble en daar hun gezamenlijke liefde voor het spelen voor kinderen ontdekten. Samen maakte ze voorstellingen als Takkenherrie (6+) en Woei! (6+).

Uitgangspunt bij de voorstellingen van Alle hoeken van de Kamermuziek is het op het podium brengen van nieuw gecomponeerde, live gespeelde muziek voor kinderen in een theatrale setting. Daarbij streven ze naar samenwerkingen met andere podiumkunstenaars uit diverse hoeken van de podiumkunsten zoals ook nu bij Kras.

Hocus Pocus Herfstvakantie!
Rondom de voorstellingen in de herfstvakantie is er van alles te doen. Leer bij ons de coolste goocheltrucs. Wil jij de stomme regen laten verdwijnen of je kleine zusje misschien? Schop je regenlaarzen uit en stap binnen in het magische wereld van het Maaspodium. Klik hier voor meer info.

Abracadabra: fruitig Frans ontbijt!
Laat de boterhammen staan en kom vooraf aan de voorstelling langs voor een fruitig Frans ontbijt. De hoofdingrediënten zijn een eitje, croissant, fruit, brood, jam en boter. Vanaf 09:30 staat je ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 • Credits

 • Door: Alle Hoeken van de Kamermuziek
  Regie: Simone de Jong
  Tekenaar: Gerard de Bruyne
  Composities: Jaber Fayad, Rudi van Hest en Ned McGowan
  Muzikale leiding: Ned McGowan
  Vormgeving: Bartel Meyburg
  Kostumering: Sacha Zwiers

   

1 reactie op Kras

Geef een reactie

Of deel Kras op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Kras

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.