Maas theater dans podium

Tessa en Olivier weten alles over kunst. Of nouja...
 • 4+
 • theater
Speellijst / tickets

Wat als je in al die lijnen, kleuren, gekriebel en gekras een olifant ziet, maar er dan achter komt dat jij de enige bent? Je ouders zien een huis. Je broertje ziet een wereldbol. Je vriendje ziet niks, alleen wat strepen. En wat als jij het prachtig vindt maar je zus het lelijk noemt? Hoe kan dat? Je ziet toch allemaal hetzelfde? Wie heeft er dan gelijk? Of kijken jullie misschien niet goed? Want wat als je scheel kijkt, het schilderij schudt, het op zijn kop houdt of met één oog kijkt, wat zie je dan? En kan iets ook mooi en lelijk zijn, tegelijkertijd?

Wees gerust: Tessa en Olivier komen je van al je vragen verlossen. Zij weten namelijk alles over kunst. Tessa en Olivier zíjn Kunst. Of nee, ze spelen kunst. Of nee… Ze kliederen heel veel en vinden het mooi! Nouja, mooi? Nee. Ze vinden het kunst. Dus is het dat vanaf nu.

Kunst (4+) is een ode aan de vrijheid, fantasie en creativiteit van kinderen. Een voorstelling waarbij je voelt dat we allemaal verschillend tegen kunst én de wereld aankijken. Een absurde, abstracte, artistieke, symbolische, gelaagde en metafysische voorstelling voor kinderen vanaf vier jaar en hun ouders. Hoewel die laatsten het waarschijnlijk helemaal niet gaan begrijpen.

Duur voorstelling: 45 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €8,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Een fijne ochtend met fruitig ontbijt
Zin om er een uitgebreide vakantie-ochtend van te maken? Boek er een ontbijt bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fris en fruitig ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijt kost €5,00 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Credits

 • Door: Onder het Buro
  Concept, spel: Tessa Friedrich, Olivier van Klaarbergen
  Coaching: Karin Bannink

  Over de makers
  Van de makers van NEE! (2+), Stoere broer (2+) en Mannetjes met plannetjes (2+). Welk kind heeft niet zijn eigen bijzondere wereld gemaakt onder het bureau van zijn of haar ouders? Of je nou een hut bouwt onder een bureau, of de administratie er bovenop doet: Onder het Buro hoopt het gehele publiek te inspireren om meer te spelen.

Geef een reactie

Of deel Kunst op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.