Maas theater dans podium

Circustheater met een poëtische touch
 • circus
 • XL
Speellijst / tickets

Eenzaamheid heeft er nog nooit zo spectaculair heeft uitgezien

Twee eenzame zielen proberen koste wat het kost de liefde te vinden. Hortend, stotend, voorzichtig proberen ze de muur om zichzelf en de ander af te breken. Maar dan blijkt dat als je elkaar weet te vinden, je nog steeds langs elkaar heen kunt leven.

Langs is een acrobatisch portret van een relatie waarin klassieke circusdisciplines als luchtacrobatiek, goochelen, en jongleren worden gebruikt om een aangrijpend verhaal te vertellen.

Tall Tales Acrobatics
Maartje Bonarius en Harm van der Laan studeerden in 2012 af aan de circusopleiding van Codarts Rotterdam. Met hun gezelschap Tall Tales Acrobatics maakten ze tot nu toe drie theatrale festivalvoorstellingen. Het feit dat we in Nederland zowel tot de meest gelukkige als meest eenzame mensen ter wereld behoren vormde de inspiratie voor deze nieuwe voorstelling. Hun eerste voorstelling Weg speelde meer dan 150 keer op (straat)theaterfestivals in binnen- en buitenland en ook in het Maaspodium.

Deze voorstelling is onderdeel van de Circusdriedaagse. Van 4 t/m 6 november kan je drie dagen lang genieten van gerenommeerde professionals en multi-talenten.

Op vrijdag is naast Langs de voorstelling Circonstruction te zien. Wanneer je beide voorstellingen wilt bezoeken kun je hier een voordelig combiticket kopen.

 • Credits

 • Gezelschap: Tall Tales Acrobatics
  Regie: Luc van Esch
  Spel:
  Maartje Bonarius, Harm van der Laan
  Speciale props: Peter van der Heijden

Geef een reactie

Of deel Langs op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Langs

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.