fbpx

Maas theater dans podium

Over (samen) zijn en niet zijn of juist alleen
 • 8+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Een voorstelling over een heel gewoon meisje

LAURA\ODA is een heel gewoon meisje met een meisje in haar hoofd. Die draagt ze overal mee. Laura heeft een pure, directe en zintuiglijke kijk op alle normale dingen in de wereld. Een voorstelling over (samen) zijn en niet zijn of juist alleen.

Hanne Struyf
Hanne Struyf (Duffel, 1987) studeerde in 2010 als actrice af aan de Toneelschool ArtEZ te Arnhem. Ze liep tijdens haar studie o.a. stage bij OMSK (Lotte van den Berg), Toneelgroep Oostpool (Marcus Azzini en Erik Whien), Theater Antigone (Sarah Moeremans). Later speelde ze bij De Toneelmakerij (Paul Knieriem), Toneelgroep Nunc uit Gent (Benjamin Van Tourhout), Het Veemtheater (Ine Te Rietstap), Tg Cargo (Jeroen de Man) en Toneelgroep Oostpool (Joeri Vos). Ook maakt ze haar eigen (kinder)voorstellingen; Recht op mijn Oogbol (6+), De Optimisten samen met Hanne Foblets en Louis van der Waal, Is dit een grap? met Phi Nguyen en Joeri Vos voor Tweetaktfestival te Utrecht. Samen met jazzmuzikant Simon Witvrouw werkte zij aan een muziektheatervoorstelling LAURA\ODA (8+) die zij presenteerde in het Maaspodium tijdens het festival Voor de leeuwen #4. In seizoen 1415 speelt zij Twee bij Maas theater en dans in Het verhaal van de getallen (regie Moniek Merkx).

Lees het diepte interview met Hanne, geschreven door Jow Schmitz.

Goesting in theater
Deze voorstelling is onderdeel van het festival NL & BE – goesting in theater dat plaatsvindt van 17 t/m 25 oktober in en rondom het Maaspodium. Een herfstvakantie vol spannende voorstellingen, ontmoetingen, pop-up acts en vele extra’s.

 • Credits

 • Randprogrammering

 • Spel en concept: Hanne Struyf
  Muziek: Simon Witvrouw
  Coach: Sofie Joan Wouters en Benjamin Boutreur
  Dramaturgie: Peter Anthonissen
  Met dank aan: Janne Desmet

 • De herfstvakantie krijgt een Vlaams tintje met het festival NL & BE – goesting in theater. Voorafgaand aan de voorstellingen en na afloop zijn er veel toffe workshops. Maak bijvoorbeeld niet alleen een vogelhuisje, maar ook prachtige ansichtkaarten of duik in de stripboekenhoek. Zin in lekkere (Vlaamse) frieten? Er is een heus frietkanon aanwezig! 3-2-1-Boem-Boem. Schiet je eigen friet! Een beetje ongezond, maar wel biologisch.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Laura\Oda

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.