Maas theater dans podium

1000x vallen op een vloer vol matrassen
 • 4+
 • MUZIEK/ DANS
Speellijst / tickets

Durf jij je in iemands armen te laten vallen?

Durf je samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door te kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen? In Lepeltje Lepeltje kan dat allemaal. De hele vloer ligt vol matrassen, dus je hoeft niet op te passen. Een stel dansers en muzikanten gaan samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. Het podium is er helemaal klaar voor, maar ja, je moet nog wel durven…

Lepeltje Lepeltje is na Pokon (4+) het tweede kleuter-dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen. Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf. De vorm: een hypnotiserende, komische en uiterst aanstekelijke compositie van 1000 x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.

“The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss.”

– Douglas Adams, Hitchhikers Guide To The Galaxy –

Duur voorstelling: 50 minuten (o.v.b.)

Makers
De Dansers zijn een bende jonge kunstenaars bestaande uit dansers en muzikanten met sterke onderlinge verbondenheid. Ze staan voor kunst in de samenleving. Onder leiding van Guy Corneille en Josephine van Rheenen maken zij dansconcerten. Een eigen genre waarin muzikanten en dansers samen het podium innemen.

 • Credits

 • Door: De Dansers
  Choreografie: 
  Josephine van Rheenen
  Performers: Yoko Ono Haveman, Youri Peters, Fleur Roks, Hans Vermunt
  Muziek (live): Hans Vermunt

Geef een reactie

Of deel Lepeltje lepeltje op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.