fbpx

Maas theater dans podium

Spelen ze samen of zit er een saboteur in het spel?
 • 8+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

Vier spelers gaan tot het uiterste. Halen zij Level Q?

“De voorstelling kent lekker veel vaart, verbeeldt doldwaze situaties en speelt vrolijk de clichés uit die dergelijke game-typetjes hanteren.” Theaterkrant / “Met de fluo-esthetiek, knotsgekke humor en complexe dansmoves ligt de funfactor erg hoog.” De Standaard

Level Q is een theatrale dansvoorstelling waar vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.
Level Q is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? De voorstelling wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.

Door de samensmelting van dans, theater en circus is Level Q een verrassend fysieke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar. Level Q is na Choco of kaas? de tweede productie van LAP vzw.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Picknicken
Lunch vooraf aan de voorstelling met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje, waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. In het mandje zit in ieder geval quiche, fruit, stokbrood en salade.Trouwens, de picknick is helemaal vegetarisch. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassen €7,50 en kinderen € 5,00.

Meivakantie: spelen met geluid en beweging
Kom vakantie vieren in het Maaspodium! In de meivakantie is er een ruime keuze aan familievoorstellingen en ervoor en erna is er van alles te doen. Ga je mee eieren zoeken in het paasweekend (20 t/m 22 april), of kom je zelf spelen met geluid en beweging in de week van 28 april t/m 5 mei? Bij mooi weer gooien we de deuren naar het terras open en kun je met onze picknickmanden een zonnig plekje zoeken op het grasveld. De leukste vakanties vier je gewoon lekker hier, in Rotterdam. Klik hier voor het volledige programma.

 • Quotes

 • Credits

 • De Pers:

  “De voorstelling kent lekker veel vaart, verbeeldt doldwaze situaties en speelt vrolijk de clichés uit die dergelijke game-typetjes hanteren.” Theaterkrant

  “Het jonge grut (8+) herkent de hyperkinetische en dolkomische bewegingstaal onmiddelijk – in die zin is Level Q een ideale introductie tot abstrance dans.””Met de fluo-esthetiek, knotsgekke humor en complexe dansmoves ligt de funfactor hier sowieso erg hoog.” De Standaard (BE)

  Eerdere bezoekers:

  “Genoten van deze verrassende voorstelling! Wat een energie! Wow!” Cindy De Wolf

  “Wat een leuke hedendaagse dansvoorstelling! Mijn dochter van 7 jaar zat de hele voorstelling op het puntje van haar stoel en ik zag haar genieten! We gingen met een super happy-gevoel naar huis!” Anne Van Poppel

  “Bewegingstheater voor 7-77 jaar. Echt een topvoorstelling. Bewegen en lachen mag (moet).” Koen Maes (60 jaar)

  “Te gek! Niet te veel attributen, maar toch zo sprekend en hilarisch.” Desiree Schepers

  “Ik vind jullie voorstelling werkelijk fantastisch, een genot om naar te kijken, en dat een heel uur lang. Ik was heel de tijd geboeid, en volgens mij de kinderen ook. Waw! Nog veel succes ermee en echt proficiat , het zit zo goed in elkaar.” Marina Waterschoot

  “Het was GE-WEL-DIG”’ Mathilde Van De Wiele

 • Door: Lap vzw
  Concept en choreografie:
   Dafne Maes & Danaé Bosman
  Dans en spel: Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke, Steven Beersmans
  Muziek: Linde Carrijn
  Kostuums: Maartje van Bourgognie
  Eindregie: Randi De Vlieghe
  Lichtontwerp: Caroline Mathieu
  Ontwerp promobeeld: Samuel Baidoo

Geef een reactie

Of deel Level Q op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Level Q

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.