Maas theater dans podium

Hartverwarmend danstheater voor kleuters
  • 4+
  • danstheater
Speellijst / tickets

In een zachtmoedig fysiek spektakel onderzoeken we het fenomeen liefde.

Lief gaat over liefde op het schoolplein, ongemerkt en ontroerend eenvoudig. Samen touwtje springen, meisjes vangen en voetballen. Uit de dagelijkse werkelijkheid ontstaan langzaam grappige sprookjesbeelden met knuffels en prinsessenjurken. Zeven spelers zijn voor een half uur spelende, dromende en liefhebbende kinderen.

Lief is hartverwarmend danstheater voor kleintjes. Na de voorstelling mogen de kleuters (en ouders) het podium op om samen met de spelers te dansen op het bal.

Regisseur Moniek Merkx maakt naast Lief (4+) ook Liefde voor 8 t/m 88 jaar.
“Lief is in feite de voorloper van Liefde. Bij Lief mogen de beren en sprookjes nog gewoon helemaal mee doen en zijn er eindeloos veel associatieve fantasieën. Als je wilt weten hoe deze kinderen verder gaan, moet je natuurlijk ook de 8+ versie zien. Want daar gaan ze de disco en het fietsenhok in”

  • Credits

  • Educatie

2 reacties op Lief

  1. Afgelopen zondag ben ik met mijn dochter Ella van bijna 5 jaar naar de voorstelling Lief geweest. Ze vond het prachtig. En ik ook. De afgelopen 2 dagen worden hier allerlei scenes nagespeeld. Papa en haar zusje moeten er ook aan geloven. Als prins, als toeschouwer (foto’s makend) en daarna als danseres. Complimenten aan het dansgezelschap!

  2. Ik ben naar LIEF geweest. Een hartstikke leuke, lekker dynamische voorstelling vol elementen die kinderen leuk vinden: dans, vechten, prinsessenjurken, een jurk op pootjes (of is het een kwal?), breakdance, glitterschoenen, een potje voetbal. Na afloop mochten nog even op de vloer, meedoen met de acteurs en actrices, ze hebben een topervaring gehad!

Geef een reactie

Of deel Lief op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Lief Maaspodium Rotterdam
  • Lief Maaspodium Rotterdam
  • Lief Maaspodium Rotterdam
  • Lief Maaspodium Rotterdam

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen