Maas theater dans podium

Een oproep tot actie
 • 6+
 • danstheater
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Wij horen continu over klimaatverandering. De zee stijgt, diersoorten verdwijnen. Dat mag toch niet? Maar het gebeurt wel.

In een speels en geëngageerd stuk met dans, acrobatiek en mime worden abstracte ideeën fysiek gemaakt. Niet als klaagzang, maar als oproep tot actie. In deze wildwaterrit van een voorstelling zie je vier spelers eerst omgaan met de wereld van nu. Dan proberen ze met elkaar oplossingen en overlevingsstrategieën te bedenken. De problemen zijn bekend, maar niemand kan ze in zijn eentje oplossen. Kom kijken en denk, droom en doe mee.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Maker
Arch8 is een niet-alledaags dansgezelschap. Arch8 ontwikkelt nieuwe dansvormen gebaseerd op oude theatertradities en deelt deze in openbare ruimtes, bij monumentale gebouwen en op theatrale plekken. Interactie speelt hierbij een grote rol. De dansers moedigen het publiek aan tot een actieve houding en fantasievolle blik hun performances. Arch8 toert over heel de wereld; van Sint Petersburg tot Istanbul en van New York tot Senegal.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Strijk neer op een picknickkleedje
Lunch voorafgaand aan de voorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 • Credits

 • Door: Arch8
  Choreograaf:
  Erik Kaiel
  Cast: Jefta Tanate, Victor Rottier, Mayke van Kruchten, Julie Mjøen
  Muziek: Thea Ellingsen Grant

Geef een reactie

Of deel Lijfboot op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

 • Lijfboot AFGELAST

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.