Maas theater dans podium

Bloedstollend saaie ACTIEvoorstelling
 • 3+
Speellijst / tickets

Afgelopen voorjaarsvakantie deden we iets nieuws: livestreamen voor peuters. En wat was dat een succes! Op veler verzoek gaan we Eitje nog een keer livestreamen, en wel op tweede paasdag. De spelers doen eerst een kleine warming up (doe thuis lekker mee!). Dan spelen ze Eitje live voor de camera. Na afloop van de voorstelling zorgen ze voor een gezellige afsluiting.

De voorstelling Eitje (3+)
Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooit: een eitje waar niemand aan mag komen. We herhalen, niemand. Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zitten we middenin een achtervolging. Gevaarlijk wordt het zeker, dus probeer dit ook thuis.

Praktische info
Deze livestream is te zien op maandag 5 april om 11:00 (uitverkocht) en om 15:00 en duurt 50 minuten, inclusief voor- en naprogramma. De voorstelling is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een familieticket kost €5,00. Boek nu je ticket en ontvang op 5 april de juiste link in je mailbox.

Maas Paasbox
Woon je in regio Rotterdam en heb je zin in iets extra’s? Bestel dan de Maas Paasbox bij je livestream. De box is geschikt als ontbijt, brunch of lunch en is vegetarisch. Bestellen (€7,50 p.p.) is mogelijk tot maandag 5 april 09:00. Haal de box af bij Maas op maandag 5 april tussen 09:00 en 13:00. Overleg over de mogelijkheden bij allergieën kan via lisa@maastd.nl

Extra: maak je eigen museum
Doe gratis mee met de thuisworkshops bij Eitje. In vier dagen tijd maak jij stap voor stap je eigen museum, met de hulp van de acteurs uit Eitje. Tip voor de voorjaarsvakantie: werk in de vakantie aan je museum en kijk op de laatste dag als afsluiter naar de livestream van Eitje. Maak je eigen museum.

 

 


Meer online theater voor kinderen
Livestreams: Zin in een zo echt mogelijke theaterervaring thuis, die je tegelijk met alle andere mensen kijkt? Kijk ook naar de livestream van Gezocht: Konijn (3+) op eerste paasdag.
Theater on demand: Liever zelf bepalen wanneer je kijkt? Op Maas TV en Podiumkids Thuis kun je voor €2,99 opnames terugkijken wanneer jij wil.

 • Quotes

 • Credits

 •  

  Over de livestream op 28 februari 2021

  “De voorstelling begint met een interactief gedeelte. Een goede zet, want zo heb je de aandacht van de kinderen er meteen helemaal bij! En juist die interactie maakt deze manier van theater weer een slag anders dan het kijken naar een voorstelling via Podiumkids Thuis. Jolie gaat erin op alsof ze er live bij is, praat terug tegen de spelers en kruipt zo nu en dan bijna in het scherm.” After NINE

  Recensiequotes Eitje

  ”Eitje is een erg grappige, compacte levendige voorstelling; een heerlijk halfuurtje CKV voor kleuters. Aangekondigd voor kinderen van drie en ouder, maar kinderen van acht zullen er ook veel plezier aan beleven. Net zoals ouders trouwens.” Theaterkrant ★★★★.

  ”(…) een korte, maar leuke voorstelling voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders.”  I Love Theater.

 • Regie, idee, spel 2015/2016: Willemijn Zevenhuijzen
  Spel: Lisa Groothof, Dwayne Toemere
  Vormgeving: Dwayne Toemere, Willemijn Zevenhuijzen
  Coaching:
  Moniek Merkx
  Met dank aan: William Dashwood, Dorien FolkersRené Geerlings, Andrea Spoor, Eitje
  Video: Huub Laurens
  Fotografie: Pepijn Lutgerink
  Livestream: Peter Raaijmakers
  Artistieke begeleiding livestream: Sara Giampaolo

  Maas theater en dans wordt structureel gefinancierd door Gemeente Rotterdam, Ministerie OCW en Fonds Podiumkunsten.

2 reacties op LIVESTREAM Eitje

 1. Door de interactie is mijn dochter echt meer betrokken geweest. Super leuk, de voorstelling Eitje was een groot succes. De hele dag deed ze de twee beveiligers na die in de lift stapten. Waar wij vorige week gewoon een link hadden gekregen van de voorstelling, kon ik dit weekend echt goed de vergelijking zien met live interactie. Onze dochter deed actief mee, haakte niet na 10 min af, was volledig in ban van de theater voorstelling. Super gedaan!! En hier mogen jullie serieus meer voor vragen 10 euro zou ik echt niet een raar bedrag vinden.

Geef een reactie

Of deel LIVESTREAM Eitje op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • LIVESTREAM Eitje
 • LIVESTREAM Eitje Uitverkocht
 • LIVESTREAM Eitje Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

Op Reis

Gespeeld

 • LIVESTREAM Eitje LIVESTREAM

Bekijk de schoolvoorstellingen

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen