Maas theater dans podium

Miniatuurtheater voor de allerkleinsten
 • 3+
 • livestream
Speellijst / tickets

** Gezocht: konijn is uitverkocht. Je kunt nog wel boeken voor de Maas Paasbox en de livestream Eitje (3+) op tweede paasdag. **

Wat is er leuker dan samen zoeken naar Konijn op eerste paasdag? Na meerdere succesvolle livestreams voor peuters en kleuters gaan we nu ook Gezocht: Konijn livestreamen. Kijk op zondag 4 april om 11:00 live mee in Zoom. Voor en na de voorstelling doen we nog een interactief programma met de spelers. 

De voorstelling Gezocht: Konijn (3+)
Drie politieagenten gaan op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar. Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je ons mee deze zaak op te lossen?

Praktische info
Deze livestream begint op zondag 4 april om 11:00 en duurt 40 minuten, inclusief voor- en naprogramma. De voorstelling is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een familieticket kost €5,00. Op 4 april ontvang je de juiste link in je mailbox.

Maas Paasbox
Woon je in regio Rotterdam en heb je zin in iets extra’s? Bestel dan de Maas Paasbox bij je livestream. De box is geschikt als ontbijt, brunch of lunch en is vegetarisch. Bestellen (€7,50 p.p.) is mogelijk tot zondag 4 april 09:00. Haal de box af bij Maas op zondag 4 april tussen 09:00 en 13:00. Overleg over de mogelijkheden bij allergieën kan via lisa@maastd.nl.

Meer online theater voor kinderen
Livestreams: Zin in een zo echt mogelijke theaterervaring thuis, die je tegelijk met alle andere mensen kijkt? Kijk ook naar de livestream van Eitje (3+) op tweede paasdag.
Theater on demand: Liever zelf bepalen wanneer je kijkt? Op Maas TV en Podiumkids Thuis kun je voor €2,99 opnames terugkijken wanneer jij wil.

 • Quotes

 • Credits

 • “Een oergeestige voorstelling (…) Gecombineerd met heerlijk slapstickspel van drie vaardige acteurs is de voorstelling een klein feestje voor iedereen vanaf drie jaar.” TM 2011.

  “Ludiek miniatuurtheater met letterlijk en figuurlijk een dubbele bodem.” Volkskrant 2011 ★★★★.

  “Het mooi vormgegeven miniatuurspel (…) een feest. Niet alleen kinderen, maar ook ouders krijgen er geen genoeg van om te zien hoe er steeds meer brutale konijnen door de stad huppelen.” Trouw 2011.

  “A show that’s guaranteed to have you smiling from one floppy ear to the other.” Directeur Festival Imaginate, Edinburgh.

  “Wanted:Rabbit, by Dutch group Maas, is surely among the finest theatre work for kids aged three to five.” Herald Scotland.

 • Regie/decor: René Geerlings
  Spel (in wisselende bezetting): René Geerlings, Saskia Driesen, Lotte Rischen
  Regieadvies: Dorien FolkersMoniek Merkx
  Video: JKTV Producties
  Fotografie: Moon Saris en René den Engelsman
  Livestream: Peter Raaijmakers
  Artistieke begeleiding livestream:
  Sara Giampaolo

6 reacties op Livestream Gezocht: Konijn

Geef een reactie

Of deel Livestream Gezocht: Konijn op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Livestream Gezocht: Konijn Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

Op Reis

Gespeeld

 • Livestream Gezocht: Konijn LIVESTREAM

Bekijk de schoolvoorstellingen

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen