Maas theater dans podium

Een muzikale strijd tussen buitenaardse kandidaten
  • 8+
  • muziek
  • theater
Speellijst / tickets

Op 22 mei is het weer zover: het Intergalactic Superspace Songfest 2021 vindt plaats! In deze ongelofelijk spannende muziekcompetitie strijden tien getalenteerde wezens uit verschillende universa tegen elkaar. Welke stem heeft het hoogste bereik? Wie zingt het indrukwekkendste lied? Welke performance knalt letterlijk van het podium, to the stars and beyond? Ditmaal wordt de wedstrijd gehouden in het Maaspodium, op de planeet Aarde. Alle deelnemers zullen hun uiterste best doen om er een buitenaards spektakel van te maken.

Praktische info
Deze livestream duurt ongeveer 45 minuten. Boek nu je ticket en ontvang de link op de dag van de stream. Het is een speciaal voorprogranma voor de finale van het Songfestival. De voorstelling van Carmen en Gianni begint om 18:30 uur en dan kun je om 19:30 uur naar het songfestival op televisie kijken.

Makers
Gianni Noten en Carmen van Mulier zag je eerder samen in de Maasvoorstelling Lampje (8-108). Gianni heeft niet alleen een passie voor acteren maar ook voor breakdance en muziek. Hij speelde onder andere in Martin Luther King van Urban Myth, Stip theaterproducties en Theater De Krakeling en in RPhO meets Maas (XL). Carmen ken je van haar rollen bij Okater/Goldmund, Raymi Sambo Maakt, Opus One, De Toneelmakerij en Bos Theaterproducties. Op tv was ze onder andere te zien in GIPS, Mocro Maffia en Nieuwe Buren 4.

Fris: de nieuwe serie van het Maaspodium
Fris is een nieuwe reeks van het Maaspodium. Jonge makers mogen hier eenmalig iets geheel nieuws bedenken en spelen voor familiepubliek. Zie het als een speeltuin voor de theater- en dansmakers, waarin zij de kans krijgen zichzelf én het jeugdtheater van deze tijd verder te ontwikkelen. Benieuwd naar de andere edities? Bekijk Fris #1: Skeletje (5+) en Fris #2: Stilzitten en opletten! (7+).

 

 

 

  • Credits

  • Door: Carmen van Mulier, Gianni Noten
    Coaching: René Geerlings

Geef een reactie

Of deel Livestream Fris #3: Intergalactic Superspace Songfest op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.