Maas theater dans podium

Met film en live performances
 • dans
 • film
 • XL
Speellijst / tickets

Professioneel danser, choreograaf en theatermaker Remses Rafaela presenteert FRESH: Mi Mama. Een zoektocht om beter te begrijpen wat vrouw zijn is en wat dit vandaag de dag betekent. Geïnspireerd door de vrouwen uit zijn eigen opvoeding en zijn vaderschap volgt hij zijn nieuwsgierigheid en gaat hij de uitdaging aan de belevingswereld van een vrouw in kaart te brengen. Zijn grootste motivatie? Zijn kinderen.

Zijn zoon en dochter zijn de twee grootste drijfveren achter zijn persoonlijke reis. Hij wil bouwen aan een wereld waar zijn kinderen zich begrepen, gehoord en gesteund voelen. Voor het waarmaken van deze wereld voelt het als zijn plicht een poging te wagen de vrouw beter te begrijpen. Tijdens FRESH: Mi Mama nodigt Remses verschillende vrouwen uit hun verhalen te delen in de vorm van dans, muziek en film.

Praktische info
FRESH: Mi Mama wordt live uitgezonden vanuit het Maaspodium. De livestream begint op vrijdag 16 april en duurt 60 minuten. Een livestream ticket kost €5,00. Boek nu je ticket en ontvang op 16 april de juiste link in je mailbox.

Maker
Remses Rafaela, ook wel ‘Muisje Muis’, danst al sinds kleins af aan. Zijn stijl heeft veel invloeden vanuit zijn Afro-Caribische roots, zoals salsa en calypso, gemixt met acrobatiek, hiphop en moderne dans dat zorgt voor een unieke taal. Bij Maas was Remses eerder te zien in RPhO meets Maas en de breakdanceperformance B-BOY. Vorig seizoen maakte hij zijn eerste kindervoorstelling bij Maas: Wijzer.

FRESH
Iedere maand geeft het Maaspodium de sleutel van het pand aan een talentvolle danser, muzikant, acteur of een hele bende bij elkaar. Zij mogen zelf een avond inrichten. Zo’n avond is FRESH en iedere keer anders. Verrassingen en ontdekkingen gegarandeerd. Bekijk ze allemaal.

 • Credits

 • Concept, regie: Remses Rafaela
  Choreografie: Remses Rafaela i.s.m. de dansers
  Dansers: Laquelle D Galdey, Anna Maria Suykerbuyk, Atoesa Zare
  Muziek:
  Remses Rafaela
  Film: CurveProductions, Remses Rafaela
  Camera: Andries Everste, Railyson Martina
  Fotografie: Thijs Huizer
  Livestream: Peter Raaijmakers, Remses Rafaela

4 reacties op Livestream FRESH: Mi Mama

 1. Wat een mooie verhalen zeg, ik vond het enorm inspirerend dat dit gedeeld werd, dank jullie wel aan iedereen die gedeeld heeft (en bevraagd).

Geef een reactie

Of deel Livestream FRESH: Mi Mama op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Livestream FRESH: Mi Mama

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.