Maas theater dans podium

Achtervolgingen in een televisiestudio
 • 3+
 • registratie
Speellijst / tickets

Het is net tv, maar dan theater! Deze voorjaarsvakantie kun je thuis samen lachen om de uitzending van PAK’M van BonteHond en Maas theater en dans. PAK’M is gemaakt door René Geerlings, de nieuwe artistiek directeur van Maas.

De voorstelling PAK’M (3+)
Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. We zien drie ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om een been gaat de derde er mee heen. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Praktische info
Deze uitzending begint op zondag 21 februari om 15:00 (voorjaarsvakantie) en duurt 35 minuten. De voorstelling is vooraf opgenomen en gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een familieticket kost €2,99. Boek nu je ticket en ontvang op 21 februari de juiste link in je mailbox.


Meer online theater voor kinderen
Livestreams: Zin in een zo echt mogelijke theaterervaring thuis, die je tegelijk met alle andere mensen kijkt? Kijk naar de livestreams van Eitje (3+), Boef (4+)Wijzer (4+) of Ik ben er even niet (8-108 jr) voor een klein bedrag.
Theater on demand: Liever zelf bepalen wanneer je kijkt? Op Maas TV en Podiumkids Thuis kun je voor €2,99 opnames terugkijken wanneer jij wil.

 • Quotes

 • Credits

 • “De besnorde Milan Boele van Hensbroek en Dionisio Matias en de gestylede Linda Zijl (met blonde bobpruik) storten zich met uitvergrote mimiek en gestiek in doldwaze slapstick. (…) Met perfect op elkaar ingespeelde acteurs én een cursusje ‘Russische staatstelevisie’ voor beginners.” Volkskrant ★★★★.

  “Het lijkt ontzettend eenvoudig, maar net als in AaiPet, de vorige kleutervoorstelling voor de allerkleinsten van regisseur René Geerlings en Wim Conradi, is de timing van de spelers (Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl) perfect en betrekken zij waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.” Theaterkrant.

  “Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die).” “Het spatzuiver playbacken van de tv-uitzendingen doet je met open mond toekijken.” Parool.

  “Het is gewoon magnifiek hoe de kinderen in de zaal op het spel reageren.” ilovetheater.

   

 • Door: BonteHond en Maas theater en dans
  Regie:
   René Geerlings
  Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl
  Regie-assistentie: Annelies Appelhof
  Medemaker, soundtrack: Wim Conradi
  Decor: Tom de Meer, René Geerlings
  Kostuums: Judith de Zwart
  Dramaturgie: Judith Faas
  Scenefoto’s: Kamerich&Budwilowitz, EYES2

  Makers
  BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. BonteHond neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. René Geerlings maakte PAK’M als artistiek leider van BonteHond. Per 1 januari 2021 is René de nieuwe artistiek directeur van Maas en is PAK’M een coproductie van BonteHond en Maas.

Geef een reactie

Of deel REGISTRATIE PAK’M op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • REGISTRATIE PAK'M

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

Op Reis

Geen voorstellingen.

Bekijk de schoolvoorstellingen

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen