Maas theater dans podium

Wees vooral niet jezelf
  • 7+
  • theater
Speellijst / tickets

Boyd en José weten heus wel hoe het hoort. In groep acht moet je stilzitten en opletten. Alle kinderen doen dat. Alleen Boyd en José vinden het heel moeilijk. Stilzitten en opletten. Er gebeurt zoveel tijdens de les. Een stoel kraakt, een vogel vliegt voorbij en een tas valt om. Geluiden, kleuren en geuren. Boyd en José staan te springen op hun tafels. De meester had ze al gewaarschuwd. Voor straf moeten ze op de gang staan. Alweer. Boyd en José willen wel stilzitten en opletten, maar vinden het gewoon heel moeilijk. Ze beloven elkaar te helpen. Want dat doen vrienden. Gaat het ze lukken?

Praktische info
Deze livestream duurt ongeveer 45 minuten, inclusief een interactief nagesprek en quiz. Boek nu je ticket voor €5,00 en ontvang de link op de dag van de stream.

Makers
Boyd D. Grund en José Montoya zijn geen onbekenden bij Maas. Boyd D. Grund is een selfmade acteur. Hij was bij Maas onder meer te zien in RPhO meets Maas en Byte Me!. Daarnaast speelde hij in verschillende film en tv-producties zoals Celblok H en Flikken Rotterdam. Ook maakt hij zijn eigen films. José was te zien in Maas voorstellingen als Alleen op de wereldHB extra hardStaalSlechterIK en De wilde keuken. Ook speelde hij voor Urban Myth (Martin Luther King, winnaar Gouden Krekel 2019). Op televisie was José onder andere te zien in Het Schnitzelparadijs en Villa Achterwerk. 

Fris: de nieuwe serie van het Maaspodium
Fris is een nieuwe reeks van het Maaspodium. Jonge makers mogen hier eenmalig iets geheel nieuws bedenken en spelen voor familiepubliek. Zie het als een speeltuin voor de theater- en dansmakers, waarin zij de kans krijgen zichzelf én het jeugdtheater van deze tijd verder te ontwikkelen. Benieuwd naar de andere edities? Bekijk Fris: Skeletje en Fris: Intergalactic Superspace Songfest

 

  • Credits

  • Door: Boyd D. Grund, José Montoya
    Coaching: René Geerlings

1 reactie op Livestream Fris: Stilzitten en opletten!

Geef een reactie

Of deel Livestream Fris: Stilzitten en opletten! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

  • Livestream Fris: Stilzitten en opletten! Geannuleerd Livestream

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.