Maas theater dans podium

Maas gaat live in 3… 2… 1… Dit is theater vanuit huis! We livestreamen voorstellingen voorstellingen voor kinderen onder het label families, en voor jongeren en (jong)volwassenen onder het label XL. Boek nu je ticket en ontvang op de dag van de livestream de juiste link in je mail.

LIVESTREAMS VOOR FAMILIES

Voor peuters, kleuters en iedereen vanaf 8 jaar, met interactief voor- en naprogramma. Zoek jij een leuke thuisactiviteit in het weekend tijdens de lockdown, kies dan je favoriet hieronder.

LIVESTREAMS VOOR XL

Voor jongeren en (jong)volwassenen. Boek nu en ontvang de link op de dag zelf in je mail.

 

MEER ONLINE (JEUGD)THEATER

Theater Artemis
Op vrijdag 23 april om 20:00 uur spelen onze collega’s van Theater Artemis de voorstelling (…..) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel, als livestream. Tickets kosten €11,00 en zijn verkrijgbaar bij Stadsschouwburg Utrecht. >> meer info en bestellen (link opent in nieuw tabblad).

 

 

Maas TV en Podiumkids Thuis
De livestreams beleef je met alle kijkers tegelijk, net als in het theater. Daarnaast zijn er ook voorstellingen die je vanuit huis kunt bekijken wanneer het jou uit komt: op Maas TV en Podiumkids Thuis krijg je 48 uur lang toegang tot de opname van zo’n voorstelling. Dat kost €2,99.
> Ga naar Maas TV voor de Maasproducties Gezocht Konijn (3+), Drie (4+), Juffenballet (6+) en Alleen op de wereld (8+).
> Ga naar Podiumkids Thuis om ook voorstellingen van andere gezelschappen te zien.

Het Maaspodium huren voor een livestream?
Ben je op zoek naar een geschikte locatie om jouw event, voorstelling of webinar te livestreamen? In het Maaspodium faciliteren we niet alleen de locatie, maar hebben we alle expertise en middelen in huis om je hierbij te helpen en de kwaliteit te waarborgen. We denken graag met je mee en leveren maatwerk zodat de livestream volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. > Lees meer over verhuur.

Eerder uitgezonden
De livestreams zijn begonnen in februari 2021. Deze voorstellingen zijn al gestreamd:
PAK’M (3+) op zondag 21 februari
Eitje (3+) op zondag 28 februari
Boef (4+) op zondag 28 februari
Ik ben er even niet (8-108) op vrijdag 5 maart
Wijzer (4+) op zaterdag 6 maart
FRESH: The Great Reset (XL) op vrijdag 12 maart
Aan tafel (XL) op zondag 28 maart
Gezocht: konijn (3+) op zondag 4 april
Eitje (3+) op maandag 5 april