Maas theater dans podium

Ga mee op ruimtereis
 • 5+
Speellijst / tickets

Symboliek, astronomie, science fiction, fantasie en vertellingen komen samen in dans, beeld en muziek

MAAN was eerder te zien tijdens Voor de leeuwen #2. In MAAN volgen we een astronaut in zijn ruimteschip op reis naar de maan. Tijdens zijn ontdekkingstocht wordt zijn verwondering afgewisseld met gevoelens van eenzaamheid. Hoe mooi en fascinerend de kosmos ook is, de astronaut mist de mensen, hij mist het leven op aarde.

Herfstvakantie bij Maas
MAAN is onderdeel van de herfstvakantie in het Maaspodium. Er is in die week nog veel meer te doen bij Maas. Kunst knutselen, dansen of gewoon lekker buiten spelen, je kunt je er de hele dag vermaken. Klik hier voor meer info.

 • Credits

 • Spel/dans: Naiara Mendioroz, Javier Murugarren
  Decor: Javier Murugarren
  Kostuums: Javier Murugarren

1 reactie op MAAN

 1. We hebben erg genoten van Maan. Mijn zoon (4jr10mnd) en ik hadden nog wel iets langer naar mooie beelden kunnen kijken. Prachtig. Wel was de zaal erg rumoerig, kinderen dat weet ik, maar toch net iets teveel geklets. Acteur opende mooi door mee te gaan kuchen, tot hilariteit van de kinderen. Hij had toen ook kunnen aangeven dat hij het daarna wel stil wilde. Maar zoals gezegd erg prachtige beelden en super bedacht met het laken, dat golven werden, de maan en waar je ook nog in kon. Randprogramma was top en erg leuk om te doen, mijn kind ging helemaal op in het bouwen met de buizen, de typemachine uit elkaar halen en de magneetautootjes.
  We komen zeker weer.

Geef een reactie

Of deel MAAN op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • MAAN

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.