fbpx

Maas theater dans podium

Maas is overal!
Speellijst / tickets

WE PRESENTEREN HET NIEUWE MAASSEIZOEN IN HET MAASPODIUM, HET COOLHAVENGEBIED, HET WITTE DE WITHKWARTIER EN DE ROTTERDAMSE SCHOUWBURG.

Tijdens 24 uur Cultuur presenteert Maas zaterdag 12 en zondag 13 september een bruisend programma voor XL en families op vier locaties: Podium Grounds, Rotterdamse Schouwburg, het Witte de Withkwartier en het Maaspodium. De locaties bieden een unieke potpourri van muzikale optredens, dans- en theatervoorstellingen.

ZATERDAG 12 SEPTEMBER:

Programma Maaspodium
17:30 uur – Toen wij van Rotterdam vertrokken (XL)
Vaar mee met Maas. Stap op een boot en ontmoet al varend vijf mensen uit de Rotterdamse haven. Op de kades zie je hen op een beslissende dag in hun leven. Een voorstelling over de maakbaarheid van de toekomst en de kracht van het lot. Lees hier meer over de voorstelling.
€2,50 reserveringskosten tijdens 24 uur cultuur
> Klik hier om te reserveren

Programma Podium Grounds
vanaf 19:00 uur – 24 uur cultuur op de Cool: Cabo Verde (XL)
Grounds, Hofplein Rotterdam, SKVR en Maas brengen een avond vol Kaapverdische klanken, smaken en avonturen. Kaapverdisch eten, swingende bands en workshops van Hofplein Rotterdam en SKVR. De host van de avond is de muzikale Gery Mendes en Sandro Lima, Melissa Fortes en Sandy dos Reis presteren een dynamische preview van de Beleza@night. Een feest op de zaterdagavond waar je hoe dan ook bij moet zijn! Voorafgaand aan deze avond kan je mee met de varende voorstelling Toen wij van Rotterdam vertrokken van Maas theater en dans. Lees hier meer over Cabo Verde.
Gratis tijdens 24 uur cultuur

Programma festival De Wereld van het Witte de With
17:00 uur – 19:00 uur – Ontmoet onze horrortweeling: The Silent Twins (XL)
Wij zijn een tweeling en lijken op elkaar, in alles. In hoe we eruit zien, in hoe we denken, voelen en zwijgen. We hebben besloten nooit meer te praten met anderen. Waarom zouden we ook, we hebben genoeg aan elkaar en aan het spel dat we spelen. Een rondwandelende performance van Anne Fé de Boer en Lotte Rischen.
Gratis tijdens 24 uur cultuur

Programma Rotterdamse Schouwburg
20:45 uur – Maas theater en dans tijdens Rotterdam Danst (XL)
Vanaf 19:00 uur start het programma van Rotterdam Danst in de Rotterdamse Schouwburg. Een dansfeest in alle zalen van de schouwburg met het beste van het beste uit de Rotterdamse dansscene, zoals Conny Janssen Danst, Ann Van den Broek en HipHophuis. Maas theater en dans ontbreekt hier natuurlijk niet. We zijn te zien met een preview uit de voorstelling KRAAI van Jasper Luijk. Een ontroerend dansduet. Maas bewonder je samen met Scapino Ballet en Dansateliers. Dit alles in het kader van 24 uur cultuur en voor slechts €5 voor drie performances.
>Klik hier voor meer info en tickets

ZONDAG 13 SEPTEMBER

Programma Maaspodium
09:00 uur ontbijt | 10:00 uur Eitje (3+)
Vanaf 09:00 uur kun je terecht in het Maaspodium voor een heerlijk ontbijtje met een eitje, gevolgd door Eitje (3+), een bloedstollend saaie voorstelling over één van de saaiste actiefiguren ooooit. Een eitje waar niemand aan mag komen, we herhalen, niemand. Lees hier meer over de voorstelling.
Voorstelling gratis, ontbijt €2,50 (reserveren verplicht).
> Klik hier om te reserveren

Programma Rotterdamse Schouwburg
Doorlopend – Alice in Wonderland theestand (ALL)
Bezoek in de Rotterdamse Schouwburg op de zondag van 24 uur cultuur de speciale Alice theestand van Maas theater en dans en dompel je even onder in de sferen van Alice in Wonderland. Op de foto als Alice, dan een kopje thee en misschien win jij wel een vrijkaartje voor dit dromerige spektakel!
Gratis tijdens 24 uur cultuur

12:30 & 14:30 uur – Eitje (3+)
Bloedstollend saaie actievoorstelling van Maas theater en dans. Met één van de saaiste actiefiguren ooooit. Een eitje waar niemand aan mag komen, we herhalen, niemand. Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zitten we middenin een achtervolging. Lees hier meer over de voorstelling.
Gratis tijdens 24 uur cultuur

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Maas tijdens 24 uur Cultuur
  • Maas tijdens 24 uur Cultuur

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.