fbpx

Maas theater dans podium

Een muzikale en fysieke voorstelling gebaseerd op eigen verhalen
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Een confronterende voorstelling over de man, gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van acht Lost Project-mannen.

Volwassen worden is niet makkelijk en daar zijn Joshua Sabajo, Guilermo Hamel, Arman Tarhan, Robbie Wallin, Ziggy Knel, Erwin Kiene, Ryan Pinas en Tim van den Heuvel het levende bewijs van. Volwassen worden in de huidige samenleving is misschien een nóg grotere uitdaging. De rol van de man wordt vaak onvolledig ingevuld door de samenleving. Zowel door de media en TV als familieleden. In plaats van mannen te forceren om echte mannen te zijn, moet het normaal zijn om dit voor jezelf in te kunnen vullen. In Man Down gaan de acteurs in een afgesloten ruimte het gevecht aan met hun emoties, tonen zij de kwetsbaarheid van de man, overwinnen zij hun angsten en stappen ze letterlijk en figuurlijk uit hun comfort zone. Het publiek krijgt de ware man te zien zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.

Man Down is een confronterende voorstelling over de man (door de vrouw, Priscilla Vaudelle) en gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van acht Lost Project-mannen.

 • Quotes

 • Credits

 • Weergaloos. Recht uit het hart, recht in het hart. Een groter kado heb ik als man zoon en vader zelden gekregen.  De Steppewolf van Herman Hesse in de straattaal van 2018. Zegge het voort! Ga erheen! Boek ze!
  – Pieter van Ballegooijen

  Rauw, fysiek, actueel, intens, hedendaags, persoonlijk, rakend, vol humor en steengoed acteerwerk. Een kado voor iedere jongen – in zijn eigen taal – en man, en dus ook voor iedere vrouw.
  – Bas Roeleveld

 • Maker: Priscilla Vaudelle
  Spel: Tim van den Heuvel, Erwin Kiene, Guilermo Hamel, Robbie Wallin, Ziggy Knel, Joshua Sabajo, Ryan Pinas, Arman Tarhan
  Man Down is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en Lost Project.

Geef een reactie

Of deel Man Down op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Man Down

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.