Maas theater dans podium

Man en kind tegelijk
 • 6+
 • dans
Speellijst / tickets

Wegens de landelijke lockdown kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

“Zelden gaan ernst en humor zó mooi samen.” Volkskrant ★★★★★. / “Voor kinderen een grappig, intrigerend spel, voor volwassenen een symbolische verhandeling. Knap.” NRC  ★★★★.

‘De mensheid’ is in de Engelse taal een mooi samengesteld woord: mankind. Man en kind tegelijk, nooit volwassen. In de groei, onderweg. De evolutie heeft ons gebracht waar we nu zijn. We denken te weten wie we zijn. We denken te weten waar we vandaan komen. Maar waar gaan we naartoe? Op zoek naar dat antwoord kunnen we de boeken openslaan. En dan?

We bouwen en breken, klimmen en dalen, maken ruimte voor onszelf en voor anderen. Met vallen en opstaan gaan we vooruit, van generatie op generatie. Zonder te weten waar het eindigt.

Duur voorstelling: 50 minuten

Makers
De Stilte danst! Voor dreumesen, peuters, kleuters, kinderen, adolescenten, ouders, grootouders. Vanuit Breda vliegen ze over de hele wereld. De Stilte maakt voorstellingen die tijd en ruimte bieden aan de fantasie van de toeschouwer.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM
Samen snacken met het picknickmandje
Neem lekker de tijd voor elkaar en pak samen het Maas picknickmandje uit! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00. Je bent welkom vanaf 14:00 uur. Voeg je picknickmandje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 

 

Bekijk ook de andere voorstellingen in de voorjaarsvakantie.

 • Quotes

 • Credits

 • “Wat een lef om met zulke minimale middelen de nooit voltooide ontwikkeling van de mensheid (mankind) te verbeelden. Gewoon door een stel oude Winkler-Prinsen op een stapel te leggen of om te duwen. Voor kinderen een grappig, intrigerend spel, voor volwassenen een symbolische verhandeling. Knap.” NRC ★★★★.

  “Zelden gaan ernst en humor zó mooi samen.” Volkskrant ★★★★★.

 • Door: De Stilte, Paul van Kemenade
  Choreografie:
  Jack Timmermans
  Dans: Mirella de Almeida Castagna, Alex Havadi-Nagy, Donna Scholten
  Kostuums: Joost van Wijmen
  Licht: Uri Rapaport

Geef een reactie

Of deel Mankind – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Mankind - GEANNULEERD Geannuleerd

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.