fbpx

Maas theater dans podium

Ontdek de natuur om je heen opnieuw
 • 2+
 • dans
Speellijst / tickets

Kijken, luisteren, ruiken, aanraken. Rotsen, gebergte, graslanden, oerwouden. Er bestaan zoveel verschillende landschappen op onze planeet!

De aarde ruikt, de aarde klinkt. Met zand, aarde water en stenen, creëren een danseres en een slagwerker een eigen wereld vol kleuren en klanken. Dansend op flarden muziek afkomstig uit verschillende continenten en op de geluiden van de natuur, nemen de spelers het publiek mee op een denkbeeldige reis over de aarde.

Mappamondo is een muzikale en zintuiglijke voorstelling voor kinderen vanaf  2 jaar, waarin de geluiden en klanken van de aarde tot leven komen.

Ontbijten bij Maas
Voorafgaand aan vroege voorstellingen kun je bij Maas heerlijk ontbijten voor maar 3,50 per persoon. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 9:30 en 10:30. Wil je mee ontbijten, kies dan bij je reservering voor tarief+ontbijt.

 • Quotes

 • Credits

 • “Meeslepende wereldreis voor tweeplus. (…) De bewegingstaal van danseres Leila Bakhtali is meteen een feest van herkenning voor de peuters in de zaal. Ze roepen: ‘Dat kan ik óók!’ Of: ‘Oóóh, dat kan ik niet !’ (…) In Mappamondo nemen een muzikant en een danseres hun enthousiaste publiek van twee plus moeiteloos mee op een enerverende reis over de wereld.”

  Theaterkrant***

   

  “Een mooie kennismaking met theater voor de jongsten. Inventief en impulsief. Kort maar krachtig. Speels en levenslustig. Een avontuur voor de jongsten.”

  PZC

   

 • Concept choreografie: Gaia Gonnelli
  Dans: Leila Bakhtali
  Muziek: Marijn Korff de Gidts
  Vormgeving: Tessa Verbei
  Lichtontwerp: Ellen Knops
  Foto’s: Ben van Duin

Geef een reactie

Of deel Mappamondo op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Mappamondo

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.