Maas theater dans podium

Met bodyclap, breakdance en zang
  • 8+
  • workshop
Speellijst / tickets

Ben jij een echte Melomaniac? Na deze workshop wel! Want jij gaat je samen met Jill Tjin Asjoe en Sander Koning twee uur lang onderdompelen in de liefde voor muziek en dans, geïnspireerd op de voorstelling Melomaniac. De masterclass wordt gehouden op zaterdag 22 mei en is onderdeel van de Songfest week van het Maaspodium.

Wat ga je doen?
11:30 – 12:30 We beginnen met een gezamenlijke lunch. Tijdens de lunch maak jij alvast kennis met de andere deelnemers en hun ouders.
12:30 – 14:30 Nu ga je aan de slag. Je waagt je aan bodyclap en breakdance en werkt aan je zangtechniek. Natuurlijk krijg je tussendoor pauzes met een drankje. Je ouders zijn hier niet bij: zij gaan naar huis of naar de foyer.
14:30-15:00 Aan het einde van de middag presenteer je met de groep je eigen mini-Melomaniac aan je ouders.

Voor wie
Voor iedereen van 8 jaar en ouder die van muziek en dansen houdt. Ervaring met muziek of dans is niet nodig. Als je maar zin in hebt om aan de slag te gaan! Er is maar plek voor 15 kinderen en hun ouder(s) of begeleider(s), dus reserveer gauw je plekje.

Kosten en locatie
Je hoeft alleen te betalen voor de lunch. Dat kost €7,50 per persoon, voor zowel kinderen als volwassenen. De rest van de middag is vervolgens gratis, met dank aan Rotterdam Festivals.
We blijven de hele dag in het Maaspodium: Sint-Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam. Dat is in de Rotterdamse wijk Delfshaven, vlakbij de Euromast.

 

Meer Songfest programma
Van 15 t/m 22 mei 2021 staat Maas in het teken van het Eurovisie Songfestival. Kijk en doe mee!
Za 15 mei: Workshop: jouw songfestival act in één dag (6+)
Vr 21 mei: Livestream Melomaniac (XL)
Za 22 mei: Masterclass Melomaniac (8+)
Za 22 mei: Livestream Fris: Intergalactic Superspace Songfest (8+).

 

  • Credits

  • Workshopleiders: Jill Tjin Asjoe, Sander Koning

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.