Maas theater dans podium

Speellijst / tickets

ZA 25 APRIL T/M ZO 3 MEI 2020

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus is het Maaspodium in de meivakantie van 2020 gesloten. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

In het Maaspodium is er ook deze meivakantie (25 apr t/m 3 mei) van alles te doen. Met theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor 4+ t/m 6+, picknickmandjes op het gras, fruitige ontbijtjes in de foyer en extra activiteiten. Zo kun je voor aanvang en na afloop van de voorstellingen gratis meedoen aan de Beestenbrouwerij. In de Beestenbrouwerij gaan we dieren verzinnen die we vervolgens met een goede scheut fantasie tot leven brengen. Laat je verbeelding de vrije loop!

“Trek er gerust een hele ochtend of een hele middag voor uit, want het Maaspodium biedt zoveel meer dan alleen een voorstelling tijdens de vakantie!” AfterNine

PROGRAMMA

Camouflage (5+)
Captain Sugar & the monkey puppets
Een absurde wereld waar alles mogelijk lijkt te zijn

zaterdag 25 april // 16.00 uur

>> info & tickets

 

 

Lijfboot (6+)
Arch8
Denk, droom en doe mee

dinsdag 28 april // 15.00 uur

>> info & tickets

 

 

Baas in het bos (4+)
Theatergroep Locals
Waar begint en eindigt de natuur?

donderdag 30 april // 15:00 uur

>> info & tickets

 

 

Flat (6+)
Theater Gnaffel
De nieuwe buurvrouw aan de Flatweg

vrijdag 1 mei // 15.00 uur

>> info & tickets 

 

 

Eendje buitenbeentje (6+)
Kim van Zeben/ Marije Gubbels
Een komische reportage over een verwarde eend

zaterdag 2 mei // 16.00 uur

>> info & tickets 

 

 

Dromenblazers (5+)
Oorkaan / het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet
In dromen kan alles

zondag 3 mei // 15.00 uur

>> info & tickets

 

 

Tip: Maas theater en dans speelt op vrijdag 24 en zaterdag 25 april samen met BonteHond de voorstelling Juffenballet (6+) in de schouwburg van Theater Rotterdam. >> meer info

 

EXTRA’S

Extra activiteit: de Beestenbrouwerij (gratis)
In mei leggen alle vogels een ei. Maar wat komt er uit dat ei? Welkom in de Beestenbrouwerij! Rondom de voorstellingen in de meivakantie (25 apr t/m 3 mei)  gaan we dieren verzinnen die we vervolgens met een goede scheut fantasie tot leven brengen. Brullende beesten, vliegende beestjes, bestaande beesten of juist volledig door jou verzonnen. Hoe ziet jouw dier er uit, wat eet hij en waar woont hij? Laat je verbeelding de vrije loop!

Ontbijttafeltje vol 
Ga je naar een voorstelling in de ochtend? Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor €4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 

 

Strijk neer op een picknickkleedje
Kom je in de middag? Lunch voorafgaand aan de middagvoorstelling mee met een Maaspodium picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 

 

Bekijk hieronder vast de aftermovie van de voorjaarsvakantie!

 

Geef een reactie

Of deel Meivakantie op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.