Maas theater dans podium

Op avontuur in het Maaspodium
  • ALL
Speellijst / tickets

Ontdek tijdens de meivakantie de leukste theater- en dansvoorstellingen voor de hele familie.

In de meivakantie staan weer veel mooie, spannende en grappige voorstellingen op het programma in het Maaspodium. Twee weekenden bomvol theater, dans en muziek voor de hele familie. Laat je verwonderen, krijg de slappe lach en feest mee.

EXTRA’S
Voor en na de voorstellingen is er van alles te doen in en rondom het Maaspodium. Ga op ontdekkingstocht, luister naar spannende verhalen van de Voorleestuin en maak je eigen muziek met een magische machine. Je kunt ook megabellen blazen en een kijkdoos maken. Heb je trek gekregen van al het avontuur? Wij zorgen natuurlijk voor genoeg lekkers.

VOOR DE LEEUWEN #4
In het tweede weekend van de meivakantie (9 en 10 mei) vindt de vierde editie van Voor de leeuwen plaats. Een tweedaags festival met de leukste, mooiste, grappigste en spannendste voorstellingen van nieuw dans- en theatermaaktalent. Om wie brul jij het hardst? Ga op ontdekkingstocht, luister naar spannende verhalen of maak je eigen muziek met een magische machine. Hongerige leeuwen beginnen het festival goed met een stevig ontbijt of brunch. Je bent vanaf 9:00 uur welkom in het Maaspodium.

Dit zijn de voorstellingen die tijdens de meivakantie in het Maaspodium te zien zijn:

HUT3_ccarolinevincartHUT (3+)
Za 2 mei // 16:00 uur

In een kleurrijk decor met goudbruine bladeren en getimmerde vogelhuisjes staat iets waar elk kind vast een dagje in wil spelen: een prachtige boomhut. In en rond de hut beleven Grote Broer en Kleine Zus een vrolijk avontuur.

€8 kind // €14 volwassenen
> meer informatie en tickets

 

KWIJT @Sjoerd KeldermanKwijt (5+)
Zo 3 mei // 11:00 uur

Een avontuurlijke zoektocht brengt een meisje dat haar vader kwijt is de hele wereld over. Ze zoekt op het water, in China en bij de bovenburen. Kwijt gaat over missen, afscheid nemen, dapper zijn en volhouden.

€4 kind // €8 volwassenen
> meer informatie en tickets

 

yoga-slider1Yoga workshop na de voorstelling Kwijt
Zo 3 mei // 12:00 uur

Zin om na de voorstelling zelf iets te doen? Dat kan! Actrice èn yoga-juf Daniëlle van de Ven neemt je mee op ontdekkingstocht naar je lijf. Leer hoe je stevig op één been kunt staan als een boom, hoe je net als superman door de lucht kunt vliegen en weer veilig kunt landen op de grond. Er is plek voor 20 ouder(s) en kind(eren). Graag vooraf aanmelden via mc@maastd.nl

 

Foutje (4+)
Zo 3 mei // 15:00 uur

Een reis door een dag vol virtuoze mislukkingen en vrolijke misverstanden. Drie zwervende artiesten buitelen, vallen, rollen en struikelen hun weg door de wereld. Een speelse mix van dans, live muziek, tekeningen, magie en slapstick.

€8 kind // €14 volwassenen
> meer informatie en tickets

 

VdlXS_tnFESTIVAL VOOR DE LEEUWEN #4 / XS

ZA 9 en ZO 10 MEI // 10:00 – 16:00 uur

Een tweedaags festival met de leukste, mooiste, grappigste en spannendste voorstellingen voor de hele familie.

Programma Voor de leeuwen #4 / XS

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Meivakantie 2015
  • Meivakantie 2015
  • Meivakantie 2015
  • Meivakantie 2015

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.