Maas theater dans podium

Totale workout met een knipoog
 • 4+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Meneer B. en Mevrouw Roozemondt bezoeken elk jaar de feestelijke receptie van haar werk. Tot zijn grote schrik ontdekt Meneer B. dat zijn sjieke overhemd niet meer past. Hij heeft nog maar één dag de tijd om al die heerlijke appeltaarten en frikandellen, waar hij het hele jaar van gesmuld heeft, er weer af te trainen. Maar Meneer B. zou Meneer B. niet zijn als hij niet een veel slimmere manier zou bedenken dan fitness om een paar kilo’s kwijt te raken…

In deze muzikale theatervoorstelling vol humor speelt Martijn Donders het keurige heertje Meneer B. die in allerlei grappige situaties verzeild raakt. In een totale workout met een knipoog gaan zowel bij Meneer B. als bij het publiek de voetjes van de vloer en vliegen de pondjes eraf! Een feest voor de hele familie.

Praktische info
Het Maaspodium is open! Deze voorstelling wordt gespeeld in het Maaspodium en duurt 45 minuten. Tickets kosten €8,00 voor kinderen en €12,00 voor volwassenen. Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Kijk hier voor meer info over de coronamaatregelen.

 • Credits

 • Door: Studio Dondersteen
  Spel, tekst, muziek, decor:
  Martijn Donders
  Kostuums: Marjan van Geene

  Over de makers
  Studio Dondersteen valt op door zijn eigenzinnigheid, muzikaliteit, rijke fantasie en vaak cartooneske speelstijl, waarmee ze verhalen uit de alledaagsheid te trekken.

Geef een reactie

Of deel Meneer B. traint zich suf op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Meneer B. traint zich suf

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.