Maas theater dans podium

Elegant, behendig en gedurfd geacteerd
 • 4+
 • circustheater
Speellijst / tickets

Een voorstelling die zowel kinderen als volwassenen uitnodigt in een wonderlijke wereld waar het onmogelijke mogelijk wordt.

Maak je theaterbezoek op moederdag compleet en bestel een picknickbrunch op deze special dag.

Mevrouw Stipt heeft alles graag goed voor elkaar! Zo woont ze in een huis vol met uitvindingen die ervoor zorgen dat alles precies gaat zoals zij heeft bedacht. Maar wat als de zeep ontsnapt en de eieren in het rond vliegen? Huis op hol! gaat over een ochtend waarop de dingen anders gaan dan anders. Over handige snufjes die een eigen leven gaan leiden.

Over Wietske Vogels
Uit wat ooit begon als een hobby vuurdansen, is haar passie voor circus ontstaan. In 2011 studeerde ze af aan de opleiding ‘Circus and Performance Art’ van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg met als circus specialisaties hula hoop, ring manipulatie en luchtring. Sinds haar afstuderen heeft ze verschillende acts en voorstellingen gemaakt waarmee ze met name speelt in theaters en op (straattheater)festivals. Huis op hol! is haar eerste kindervoorstelling. Met haar tweede kindervoorstelling Villa Verdraaid speelde ze al eerder bij Maaspodium.

Picknick brunch op moederdag
Anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling kun je samen met je moeder op een picknickkleedje genieten van een goed gevulde picknickmand voor maar 7,50 euro per persoon. Wil je alvast een picknickmand bestellen? Kies dan bij je reservering voor een tarief + picknick brunch.

 • Credits

 • Spel en concept: Wietske Vogels
  Coaching: Jan Daems, Ief Gilis en Sanne Bots de Wit
  Bewegingsadvies: Ulrike Doszmann
  Muziek: Michiel van de Weerthof
  Decor/installatie: Jurrian van den Haak and Wietske Vogels

Geef een reactie

Of deel Huis op hol! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Huis op hol!

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.