Maas theater dans podium

Zoete voorstelling vol fantasie en appels
 • 2+
 • theater
Speellijst / tickets

Van appels tot moes! Een beeldende en heerlijk ruikende voorstelling voor de hele familie.

Neem plaats in de grote tent en zoek een mooi plekje rond de appelboom. Daarnaast zie je drie geheimzinnige kastjes staan. In die kastjes komt keukengerei al snel tot leven! Ook zitten er gekke machines in verstopt. Daar kun je vast heel bijzondere dingen mee doen. Misschien zelfs wel moes maken van de appels in de boom? Wat zal dat heerlijk ruiken!

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor twee- tot zesjarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan, terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesse. Een kleine waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat het keukengerei thuis tot leven komt…

Duur voorstelling: 25 minuten (o.v.b.)

Extra’s in de meivakantie
Ook deze vakantie is er van alles te doen. Zin in een workshop na afloop van de voorstelling? Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. Doe mee! Laat de boterhammen staan en kom vooraf aan de voorstelling van 11:00 uur langs voor een fruitig Frans ontbijt. Of lunch vooraf aan de voorstelling van 15:00 uur  met een Maas picknickmandje. Reserveer samen met je ticket!

Meivakantie: spelen met geluid en beweging
Kom vakantie vieren in het Maaspodium! In de meivakantie is er een ruime keuze aan familievoorstellingen en ervoor en erna is er van alles te doen. Ga je mee eieren zoeken in het paasweekend (20 t/m 22 april), of kom je zelf spelen met geluid en beweging in de week van 28 april t/m 5 mei? Bij mooi weer gooien we de deuren naar het terras open en kun je met onze picknickmanden een zonnig plekje zoeken op het grasveld. De leukste vakanties vier je gewoon lekker hier, in Rotterdam. Klik hier voor het volledige programma.

 • Credits

 • Spel, concept en regie: Karel Casier en Dieske Krijnders
  Decor: Karel Casier
  Kostuums: Dieske Krijnders
  Met dank aan: Mark van Welzenis voor de trailer en de oma’s die op Pim passen tijdens de repetities
  Foto’s: Wim Lanser
  Impresariaat: Bureau Vanaf 2

5 reacties op Moes

 1. Moes is een hele leuke, interactieve en vooral verrassende voorstelling. Leuk voor de kleintjes maar ook voor broers en zussen die al wat ouder zijn. Helemaal top was dat de kids daarna zelf aan de slag kunnen om moes te gaan ‘maken’!

 2. Heel erg leuk, fantasievol en aansprekend! Fantastische afstemming met het zeer jonge publiek en erg leuk dat kinderen na de voorstelling zelf aan de slag kunnen gaan.

 3. Heerlijke voorstelling, mijn kleine meid heeft echt genoten en ook zeker van het spelen met appeltjes en keukentjes achteraf: superleuk gedaan en georganiseerd, bedankt!

 4. Een ontroerende, lieve en vrolijke voorstelling. Met leuke grapjes voor wat oudere kinderen, en tegelijk genoeg te zien voor de 2jarigen. Het decor is prachtig gemaakt en briljant bedacht. Ook goed qua lengte. Deze voorstelling zou iedere week ergens te zien moeten zijn. Ga! Als je kan.

Geef een reactie

Of deel Moes op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Moes Uitverkocht
 • Moes
 • Moes
 • Moes
 • Moes Uitverkocht
 • Moes Uitverkocht
 • Moes Uitverkocht
 • Moes

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.