Maas theater dans podium

Mariachiband geeft liefdeslessen
 • 6+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Teun en Tinie drinken samen koffie. Nou ja, samen? Teun leest de krant en zegt niets terwijl Tinie verlangt naar de tijd toen ze net verkering hadden en het altijd gezellig was met elkaar. Nu slepen de dagen op de boerderij zich voort en lijkt er van gezelligheid al heel lang niet veel meer over.

Om de liefde te redden bestelt Tinie een mariachiband uit Mexico met muzikanten die romantische liedjes zingen. Zo hoopt ze dat Teun weer verliefd op haar wordt. De besnorde mannen zien al gauw dat er meer nodig is dan alleen muziek en besluiten dat de twee op liefdesles moeten. Teun en Tinie moeten elkaar complimenten geven, de tango leren dansen en romantisch dineren met elkaar. Maar iedere keer als de liefde iets dichterbij lijkt, gooit Teun weer roet in het eten.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Makers
Theatergroep Wie Walvis maakt humoristisch muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn. Het gezelschap ontwikkelt haar voorstellingen met wisselende muzikale spelers. Hierdoor kun je in de voorstelling zomaar verrast worden door een Mariachi band uit Mexico, een blazersensemble uit Rusland of een groep bluegrass muzikanten uit Amerika. De stijl van de voorstellingen tuimelt van slapstick naar ontroerende momenten, van grote verhalen naar kleine geheimpjes en van intieme liedjes naar spectaculaire solo’s.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM
Extra in de foyer: spionnenschool
Iemand in dit theater is undercover, maar we weten nog niet wie het is… Sluit je aan bij de spionnenschool, want we kunnen jouw hulp goed gebruiken! We maken GEZOCHT posters, we zullen moeten sluipen en spioneren en als groep opereren om de geheime gast te ontmaskeren. Voordat de voorstelling begint, kun je alvast zelf aan de slag en na afloop van de voorstelling is er een korte spionnenschool-workshop. Deelname is gratis. De spionnenschool is onderdeel van het vakantieprogramma van het Maaspodium en wordt elke vakantiedag voor 4+ gehouden.

Strijk neer op een picknickkleedje
Lunch voorafgaand aan de voorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 • Credits

 • Door: WieWalvis
  Concept:
  Amarins Romkema
  Eindregie: Lise-Lott Kok
  Spel, muziek: Collin van den Broek, Stijn Hoes, Albert Klein Kranenburg, Amarins Romkema, Carlos Zorita Diaz
  Fotografie: Joost Abbel

Geef een reactie

Of deel Moustachio op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Moustachio Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.