Maas theater dans podium

verrassend improvisatietheater
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

Acteurs transformeren in personages die ze nooit eerder speelden; ze vechten op leven en dood en creëren ter plekke de allermooiste rollen

Nachtgasten is improvisatie. Als bezoeker ben je getuige van het onmogelijke:  nieuwe, getalenteerde, doodsbange en totaal onwetende acteurs verplaatsen zich in de huid van personages die ze nog niet kennen. Ze gaan ter plekke improviseren met jou als getuige, gewapend met de meest gruwelijke geheimen zonder te weten wat de geheimen van hun collega’s zijn. Dit terwijl jij als bezoeker dit allemaal wel weet. Je zit er bovenop terwijl studenten van de Rotterdamse kunstvakopleidingen transformeren in personages die ze nooit eerder speelden. Ze verliezen zich in de verhalen, gaan kapot, kotsen, zoenen, janken, lachen en trekken de anderen uit elkaar. Alles voor het verhaal! Niets is spannender en verslavender. Nog nooit zat je zo dicht op de huid van de acteurs. Theater in zijn puurste vorm. Elke voorstelling van Nachtgasten is uniek. Mis het niet.

Nachtgasten is 26 maart in het Maaspodium twee keer te zien: met twee verschillende casts en twee compleet verschillende verhaallijnen. Een keer om 19:00 uur en een keer om 21:00 uur. Je koopt een combi-ticket voor slechts €10 voor beide edities. Maar je kan ook om 19:00 uur óf om 21:00 uur komen kijken.

In de voorstelling van 19:00 uur, genaamd Broederschap, spelen de volgende studenten: Ismail Charfouf, Jamie Huisman, Mathilde Maassen, Armand Rosbak en Tijn Panis.

 

  • Credits

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Nachtgasten I

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.