Maas theater dans podium

Tessa en Olivier trekken hun eigen plan
 • 2+
 • theater
Speellijst / tickets

“Welkom bij onze super ingewikkelde en bijzondere lezing. We hebben heel veel voorbereid en gaan een ontzettend belangrijk verhaal vertellen. Dus let goed op!” Tessa en Olivier zijn serieus. Heel serieus. Ze geven in hun lezing de kinderen alles mee wat ze écht moeten weten in het leven. Dus iedereen goed luisteren, want Tessa en Olivier doen ontzettend hun best!

Oké, soms gaat niet alles volgens plan. Je bent verkouden of je bent wat vergeten. En soms zit alles tegen. Dan lijkt het wel alsof iemand je in de verkeerde richting duwt, je bal afpakt en je pootje haakt. En soms is iets eigenlijk gewoon helemaal niet leuk… Wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en nee te zeggen? Is het soms niet veel leuker om lekker je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken? Tessa en Olivier zeggen keihard nee en dat levert een mooi avontuur op.

Duur voorstelling: 40 minuten (o.v.b.)

Makers
Welk kind heeft niet zijn eigen bijzondere wereld gemaakt onder het bureau van zijn of haar ouders? Onder het Buro hoopt via al haar activiteiten het gehele publiek te inspireren om meer te spelen. Of je nou een hut bouwt onder een bureau of de administratie er boven op moet doen.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 • Quotes

 • Credits

 • “Een geweldige voorstelling die op een volwassen manier een heel jonge doelgroep al kan boeien. (…) echt een aanrader!” Tim Smit (Cultuurkust).

 • Door: Onder het Buro
  Concept, regie
  : Milan Boele van Hensbroek
  Concept, spel: Tessa Friedrich, Olivier van Klaarbergen
  Regieadvies: René Geerlings (Bonte Hond)
  Vormgeving, decor: Calle de Hoog
  Composities: Marc Nochem, Maarten Bokslag
  Fotografie: Joep van Aert

Geef een reactie

Of deel NEE! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • NEE!

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.