Maas theater dans podium

Het all-in nieuwjaarsuitje voor de hele familie
Speellijst / tickets

In 2018 wordt Maas vijf! We openen dit feestelijke jaar in de eerste week van januari met een nieuwjaarsduik in onze kweekvijver vol talent: Voor de leeuwen (8-108). Een all-in avontuur voor het hele gezin, waarin vijf frisse Maasmakers zich uitleven met decors en attributen van vijf jaar Maasvoorstellingen.
De Liegenaar (8+) komt je verleiden verhalen te geloven die eigenlijk helemaal nergens op slaan en Duimelot (1,5+) reist af naar Dromenland met de allerkleinste theaterliefhebbers. In de foyer kun je meedoen aan Maas’ Mega Memory, aan de marktkraam scoor je voor kleine prijsjes kostuums uit vijf jaar Maasvoorstellingen en in onze huiskamerhoek kun je breien en gezelschapsspelletjes spelen. Buiten brandt een winters Maasvuurtje en mag je marshmallows roosteren.

Eten en drinken
Kom all-inclusive genieten bij Maas! ‘s Ochtends kun je met het hele gezin bij ons ontbijten en na afloop van de middagvoorstellingen serveren we bubbels en een eigenwijze nieuwjaarsproeverij: veel gezond fruit, desembrood met heerlijke smeersels en zoete verleidingen van Sharp Sharp.  Reserveren voor ontbijt of proeverij kan door bij je reservering te kiezen voor een combiticket (voorstelling + ontbijt/proeverij). Voor het ontbijt betaal je 3,50 per persoon. De prijs van de proeverij (10 eur per volw, 6 eur per kind) is inclusief drankje.

Donderdag 4 januari
13:00 uur Voor de leeuwen
16:00 uur Voor de leeuwen

Vrijdag 5 januari
13:00 uur Voor de leeuwen
16:00 uur Voor de leeuwen

Zaterdag 6 januari 
13:00 uur Voor de leeuwen
16:00 uur Voor de leeuwen
16:00 uur De Liegenaar

Zondag 7 januari
11:00 uur Duimelot
13:00 uur Voor de leeuwen
16:00 uur Voor de leeuwen