Maas theater dans podium

Harmonizing noise in dance and live painting
 • dans
 • hiphop
 • XL
Speellijst / tickets

Het leven zit vol ruis. De overweldigende drukte van de stad, een telefoon die rinkelt, een misleidende boodschap… Ruis kan ons afleiden van wat werkelijk belangrijk is. Hoe komen we tot onze ware kern in het midden van al de verplichtingen en beperkingen van het dagelijks leven? Hoe vinden we de harmonie, omgeven door ruis?

In And the Rest is Noise werkt Fractal Collective samen met de Japanse kunstenaar Daijiro Hama om de dubbelzinnigheid van ‘noise’, ruis, te onderzoeken; het contrast tussen stilte en rumoer, tussen focus en afleiding, tussen loyaliteit en loslaten. And the Rest is Noise begint als een onbeschreven blad, waar door middel van beweging en geluid op geschilderd wordt. In een innovatieve soundscape met live painting ontdekt Fractal de pure verbinding tussen geluid, beweging, monochrome visuals en de performers zelf. De rest is slechts ruis.

Duur voorstelling: 60 minuten

Maker
Fractal Dance Collective is een collectief van vier like-minded urban creatives die zich als autodidacten hebben ontwikkeld binnen straattheater en breakdance. Hun lifestyle op de straat bracht hen bij elkaar. Hun werk bracht hen in aanraking met gerenommeerde Nederlandse urban theatergezelschappen. De dansers van Fractal leerden de theatrale waarde van hun discipline herkennen en wisten hun ervaringen uit de urban scene om te zetten naar intieme theaterperformances. Fractal gebruikt dans, film en muziek om de straten naar het theater te brengen.

 • Credits

 • Choreografie: Conni Trommlitz
  Dans: Justin de Jager, Zino Schat, Conni Trommlitz,  Robert Villedieu
  Muziek: Little Ambient Machine, Zino Schat
  Decor: David Masson
  Live Visuals: Daijiro Hama

Geef een reactie

Of deel And the Rest is Noise op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.