Maas theater dans podium

Is dat eigenlijk wel zo normaal?
 • 8+
 • dans
 • theater
Speellijst / tickets

Wat is normaal? Normaal is dat een meisje roze spullen heeft en een jongen van blauwe dingen houdt. Dat we een papa en een mama hebben. Normaal is dat we ons niet te vreemd aankleden. Dat we niet te veel opvallen. Normaal is dat we op tijd zijn, met bestek eten en niet te hard praten. Of lachen. Normaal is dat we dieren eten, maar geen honden of katten. Dat is raar.

En als je dit niet doet? Ben je dan niet normaal?  Wij gaan onderzoeken wat normaal is en wat we normaal vinden. Want is dat eigenlijk wel zo normaal?

Duur voorstelling: 60 minuten

Fris: de nieuwe serie van het Maaspodium
Talent ontwikkelen zit in het DNA van Maas. We geven graag een podium aan talentvolle jonge makers en begeleiden hen in het zetten van nieuwe stappen. In seizoen 2020/2021 lanceren we een nieuwe reeks: Fris. Fris biedt jonge makers de kans om eenmalig iets geheel nieuws te bedenken en te spelen voor familiepubliek. Een speeltuin voor de theater- en dansmakers, waarin zij de kans krijgen zichzelf én het jeugdtheater van deze tijd verder te ontwikkelen.

Makers
Deze eerste editie van Fris is gemaakt door Lisette van Maanen en Art Srisayam. Lisette en Art zijn beide in 2013 afgestudeerd: Lisette als docent theater aan ArtEZ in Arnhem en Art bij Jazz Musical Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Beide zijn ze erg betrokken bij Maas. Zo heeft Lisette het project Bazen Verbazen als theatermaker gedaan en gaf ze lessen op Rotterdamse basisscholen voor Stel je voor. Art danste en speelde bij Maas in Happily Ever After, Uniform en De wilde keuken. Ook deed hij de choreografie van Beauty en het beest en gaf hij voor Maas dansworkshop op scholen in China.

 • Credits

 • Door: Lisette van Maanen, Art Srisayam
  Performance: Art Srisayam, Tijmen Teunissen, Oliver Wagstaff, Lindsay Zwaan
  Muziek: Judith Rijsenbrij
  Coaching: René Geerlings

Geef een reactie

Of deel FRIS #1: Vind je dat normaal?! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.