Maas theater dans podium

Interactief over de wereld van nu
  • XL
Speellijst / tickets

Zinnenprikkelde avonden voor doeners, denkers, twijfelaars en pioniers

Klimaatverandering, groepsdruk, racisme, weerbaarheid, echtheid, stereotypes. Onderwerpen over de wereld anno nu, waar Maaspodium bij stil wil staan tijdens interactieve avonden. Kom langs en laat je horen! De avonden starten om 19:30 en zijn inclusief randprogramma en voorstelling. Zowel voor aanvang als na afloop van de voorstellingen programmeren we diverse extra’s.

De wereld van nu
Het Maaspodium selecteert voor Theater of the Now voorstellingen van verschillende gezelschappen. Eén ding hebben ze gemeen: ze gaan over de wereld van nu. Over veel van deze thema’s is het laatste woord nog niet gezegd. Daarom kaderen wij de voorstelling met een interactieve theateravond. Zo dagen wij het publiek uit om verder te kijken. Durf jij je uit te spreken? Wat is jouw plek in de wereld? En waar raakt theater volgens jou de werkelijkheid en andersom?

Verrassende gasten
Elke Theater of the Now is anders. De vorm wisselt, want inhoud en thematiek zijn leidend. Toch kent elke avond ook vaste ingrediënten: onze vaste host Mahutin Awunou, verrassende gasten en een Rotterdamse jongerenpanel dat de avond samenstelt. Alle zintuigen worden geprikkeld, ook hapjes en drankjes zijn aanwezig. Wij nodigen je uit om samen met ons grenzeloos te denken over de wereld anno nu. Durf jij?

Theater of the Now seizoen 20/21
De eerste voorstellingen die seizoen 20/21 geselecteerd zijn voor Theater of the Now: Rising Tide, The Biggest Lawsuit On The Planet en Dubbelbloed #2. Klik hier voor een overzicht van alle Theater of the Now avonden seizoen 19/20.

Rising Tide / Arch8
Een wildwaterrit van dans, acrobatiek en mime
Thema’s: klimaatverandering

Donderdag 15 oktober 2020

>> meer info & tickets

 

 

The Biggest Lawsuit On The Planet / Firma Mes 
We are all in this together
Thema’s: klimaat / activisme & protesten / rechtstaat

Donderdag 14 januari 2021

>> meer info & tickets

 

 

Dubbelbloed #2 / Danstheater AYA
Hoeveel clichés passen er op 41.526 vierkante kilometer?
Thema’s: Dubbelbloed / hoe Hollands ben je?/ vooroordelen/ stereotypes

Woensdag 10 februari 2021

>> meer info & tickets

 

 

Open Rotterdam x Theater of the Now
In een reeks reportages brengt OPEN Rotterdam het geluid van de stad naar het theater. En andersom. Bekijk hieronder de playlist met items die Open Rotterdam maakte rondom Theater of the Now.

Jongerenpanel Theater of the Now
Ons jongerenpanel bestaat uit Ilidia Medina, Aala Omer, Gabriel Gomes Barros, Naomi Landman, Thyra Jansen, Leonard Paais, Fay Schmidt, Noëlgel Pinedo, Anna van der Pol, Danielle Santos Gomes, Jordan Wagelmans, Merlijn Mollinga, Kyria Verduijn, Hamza Ciklaakbiyik, Mikal Gebreselassi, Beyza Cerit, Jordan Wagelmans en Umesh Lachmon. De host van de avonden is Mahutin Awunou.Wil je ook meedoen aan het panel en mee programmeren? Mail naar info@maastd.nl. 

Geef een reactie

Of deel Theater of the Now op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.