Maas theater dans podium

Interactief over de wereld van nu
Speellijst / tickets

Zinnenprikkelde avonden voor doeners, denkers, twijfelaars en pioniers

Klimaatverandering, groepsdruk, racisme, weerbaarheid, echtheid, stereotypes. Onderwerpen over de wereld anno nu, waar Maaspodium bij stil wil staan tijdens interactieve avonden. Kom langs en laat je horen! De avonden starten om 19:30 en zijn inclusief randprogramma en voorstelling. Zowel voor aanvang als na afloop van de voorstellingen programmeren we diverse extra’s.

De wereld van nu
Het Maaspodium selecteert voor Theater of the Now voorstellingen van verschillende gezelschappen. Eén ding hebben ze gemeen: ze gaan over de wereld van nu. Over veel van deze thema’s is het laatste woord nog niet gezegd. Daarom kaderen wij de voorstelling met een interactieve theateravond. Zo dagen wij het publiek uit om verder te kijken. Durf jij je uit te spreken? Wat is jouw plek in de wereld? En waar raakt theater volgens jou de werkelijkheid en andersom?

Verrassende gasten
Elke Theater of the Now is anders. De vorm wisselt, want inhoud en thematiek zijn leidend. Toch kent elke avond ook vaste ingrediënten: onze vaste host Mahutin Awunou, verrassende gasten en een Rotterdamse jongerenpanel dat de avond samenstelt. Alle zintuigen worden geprikkeld, ook hapjes en drankjes zijn aanwezig. Wij nodigen je uit om samen met ons grenzeloos te denken over de wereld anno nu. Durf jij?

Theater of the Now seizoen 21/22
De eerste voorstellingen die seizoen 21/22 geselecteerd zijn voor Theater of the Now:

Kibra Silensio / Ritzah Statia
Over ‘de confidential files’ die wij in onze hersenen bewaren.
Thema’s: slavernijverleden, macht, vrijheid

Woensdag 29 september 2021

>> meer info & tickets

 

 

Revolt / Cecilia Moisio 
You’re never too young to make a change
Thema’s: protesteren, bewustwording, opstand, peer pressure

Donderdag 11 november 2021

>> meer info & tickets

 

 

Open Rotterdam x Theater of the Now
In een reeks reportages brengt OPEN Rotterdam het geluid van de stad naar het theater. En andersom. Bekijk hieronder de playlist met items die Open Rotterdam maakte rondom Theater of the Now.

Jongerenpanel Theater of the Now
Ons jongerenpanel bestaat uit Ilidia Medina, Aala Omer, Gabriel Gomes Barros, Naomi Landman, Thyra Jansen, Leonard Paais, Fay Schmidt, Noëlgel Pinedo, Anna van der Pol, Danielle Santos Gomes, Jordan Wagelmans, Merlijn Mollinga, Kyria Verduijn, Hamza Ciklaakbiyik, Beyza Cerit, Jordan Wagelmans en Umesh Lachmon. De host van de avonden is Mahutin Awunou.Wil je ook meedoen aan het panel en mee programmeren? Mail naar info@maastd.nl. 

Geef een reactie

Of deel Theater of the Now op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.