Maas theater dans podium

Swingende en prikkelende voorstelling
 • 2+
 • MUZIEK/ DANS
Speellijst / tickets

Na het succes van Kleur opnieuw een bijzonder werk van Gaia Gonnelli

Kijken en luisteren, luisteren en kijken….. Het kloppen van een hart. Een hand opent en sluit zich. Zacht hoor je het ritme van een trommel. Een kinderliedje. Plotsklaps een sprong in de lucht, een draai. Geluid zwelt aan en mondt uit in een swingende dans. Kunnen handen vliegen als vlinders? Kunnen armen slapen, voeten lachen? Kan een trommel huilen?

Na het succes van Kleur (2+) creëert Gaia Gonnelli opnieuw een spannende en prikkelende voorstelling. In haar werk combineert zij dans met andere kunstdisciplines. Haar interesse ligt in het maken van werk dat kinderen prikkelt om hun eigen, autonome verbeeldingskracht te gebruiken. Ondersteboven is de tweede samenwerking met Wiebe Gotink, hij componeerde ook de muziek voor Kleur. Zijn fascinatie betreft vooral de versmelting van dans en muziek en de onuitputtelijke mogelijkheden om hiermee te spelen.

Ontbijtje voor € 2,50
Begin je dag goed met een ontbijtje in het Maaspodium! Voorafgaand aan de 2+ voorstellingen zzZoeff (21 okt), Kleur (24 okt) en Ondersteboven (25 okt) zorgen wij voor een heerlijk biologisch ontbijt. Je betaalt slechts € 2,50 per persoon. Als je online een ticket koopt voor deze voorstelling kun je aangeven of je aanschuift. 

Goesting in theater
Deze voorstelling is onderdeel van het festival NL & BE – goesting in theater dat plaatsvindt van 17 t/m 25 oktober in en rondom het Maaspodium. Een herfstvakantie vol spannende voorstellingen, ontmoetingen, pop-up acts en vele extra’s.

 • Quotes

 • Credits

 • Randprogrammering

 • “Je zou het ze niet snel nadoen, een dansvoorstelling maken voor de allerkleinsten. Het is zo’n beetje de moeilijkste doelgroep om lang geboeid te houden. Maar choreografe Gaia Gonnelli en muzikant Wiebe Gotink draaien hun hand er niet voor om” Bregtje Schudel, Theaterkrant (***)

 • Concept & choreografie: Gaia Gonnelli i.s.m. Wiebe Gotink
  Dans: Gaia Gonnelli
  Muziek & uitvoering: Wiebe Gotink
  Artistiek advies: Wies Bloemen, Ingrid Wolff

 • De herfstvakantie krijgt een Vlaams tintje met het festival NL & BE – goesting in theater. Voorafgaand aan de voorstellingen en na afloop zijn er veel toffe workshops. Maak bijvoorbeeld niet alleen een vogelhuisje, maar ook prachtige ansichtkaarten of duik in de stripboekenhoek. Zin in lekkere (Vlaamse) frieten? Er is een heus frietkanon aanwezig! 3-2-1-Boem-Boem. Schiet je eigen friet! Een beetje ongezond, maar wel biologisch.

  Ontbijtje voor € 2,50
  Begin je dag goed met een biologisch ontbijtje in het Maaspodium! Voorafgaand aan de voorstelling Ondersteboven zorgen wij voor een eitje, croissant en andere lekkere dingen. Dit ontbijtje kost slechts € 2,50 per persoon. Als je online een ticket koopt voor deze voorstelling kun je aangeven of je aanschuift.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Ondersteboven Maaspodium Rotterdam

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.