fbpx

Maas theater dans podium

Afstudeerders van Codarts Circus Arts
 • circus
 • XL
Speellijst / tickets

Eerste deel van het afstuderen van de vierdejaarsstudenten van Codarts Circus Arts. Deze groepsshow is een co-creatie van de studenten met regisseur Nicanor de Elia.

Allerlei combinaties van tegenstellingen kunnen worden opgevat als bipolaire structuren: dag / nacht, man / vrouw, leven / dood, yin / yang, hemel / aarde, boven / onder, onschuld / zonde, zon / maan. De structuur van de wereld bestaat uit een oneindigheid aan tegengestelde paren. Ik wil mij tussen deze verschillende vormen van spanning bewegen, van de een naar de ander, en relaties ontwikkelen. We verdiepen in de spanning die kan bestaan tussen de wind en de bomen, de regen en het dak, de slang en de muis.

Duur voorstelling: 75 minuten (o.v.b.)

Codarts Circus Arts
De vierjarige bacheloropleiding Circus Arts leidt circustalenten op tot professioneel uitvoerend en scheppend artiest en onder begeleiding van een internationaal docententeam en regisseurs uit de circus- dans- en theaterwereld doen de studenten tijdens de opleiding de nodige praktijkervaring op. Alumni gaan na hun opleiding aan de slag als zelfstandig circusartiest of als lid van een collectief in een (inter)nationale compagnie.

Dit is een culturele verhuring van het Maaspodium.

 • Credits

 • Regie: Nicanor de Elia
  Cast: Annika Hemmerling, Britt Timmermans, Carina Klingsell, Elli Skourogianni, Erin Burley, Hannah Lennox, Johannes Böhringer, Kolja Huneck, Lukas Brandl, Mario Kunzi, Richi Martis, Tijs Bastiaens
  Muziek: Benjamin Solomon
  Licht: Edwin van Steenbergen
  Geluid: Boris Holleman
  Rigging: Nikolay Pyasta

Geef een reactie

Of deel ONE op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • ONE
 • ONE
 • ONE Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.