Maas theater dans podium

Een muzikale droomvoorstelling voor iedereen die rustig wil slapen
 • 4+
 • dans
 • muziek
Speellijst / tickets

Een merkwaardig heerschap vindt bij thuiskomst zijn huis bevolkt met spoken. Het probleem is dat hij dat zelf niet weet. In een kat-en-muisspel van mens en spook wordt zijn wereld overhoop gehaald. De Ontspoking is een ironische, woordeloze presentatie van dans en muziek, waarin dansers en musici rondspoken op het podium.

Duur voorstelling: 55 minuten

Makers
De Stilte danst! Voor en met kinderen. Vanuit Breda vliegen ze over de hele wereld. De Stilte zet in op voorstellingen die tijd en ruimte bieden aan de fantasie van de toeschouwer. De Ontspoking is een muzikale samenwerking van dansgezelschap de Stilte, multi-instrumentalist Martin Fondse (winnaar van de Buma Boy Edgar prijs) en zangeressen Anna Serierse, Marit van der Lei en Sanne Rambags (Edison genomineerd).

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Gratis dansworkshop vooraf
Dansgezelschap de Stilte geeft een gratis dansworkshop passend bij De Ontspoking. In de workshop ga je aan de slag met je fantasie. En die heb je echt heel hard nodig. Kan jij dansen of verstoppertje spelen met je denkbeeldig vriendje? Verschijnen en verdwijnen wordt heel leuk wanneer je spoken wil laten schrikken. De workshop is voorafgaand aan de voorstelling: van 13:45 tot 14:45 uur. Meedoen is gratis. Vink de workshopplaatsen aan bij het boeken van je voorstellingstickets.

Extra in de foyer: spionnenschool
Iemand in dit theater is undercover, maar we weten nog niet wie het is… Sluit je aan bij de spionnenschool, want we kunnen jouw hulp goed gebruiken! We maken GEZOCHT posters, we zullen moeten sluipen en spioneren en als groep opereren om de geheime gast te ontmaskeren. Voordat de voorstelling begint, kun je alvast zelf aan de slag en na afloop van de voorstelling is er een korte spionnenschool-workshop. Deelname is gratis. De spionnenschool is onderdeel van het vakantieprogramma van het Maaspodium en wordt elke vakantiedag voor 4+ gehouden.

Strijk neer op een picknickkleedje
Lunch voorafgaand aan de voorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 

 • Credits

 • Door: De Stilte
  Dans:
  Wika Czakon, Viviane Fabiano, Gleen Orlando Mardenborough, Gianmarco Stefanelli
  Zang: Marit van der Lei, Sanne Rambags, Anna Serierse
  Toetsen: Martin Fondse
  Choreografie, toneelbeeld: Jack Timmermans
  Compositie: Martin Fondse
  Kostuums: Czakon
  Lichtontwerp, uitvoering toneelbeeld: Einstein Design

Geef een reactie

Of deel De Ontspoking op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • De Ontspoking

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.