fbpx

Maas theater dans podium

Opa’s en oma’s onder de loep in een nieuw familiespektakel
  • 6+
Speellijst / tickets

Is het moeilijk om opa of oma zijn? Wat moet je kunnen? Moet je er voor leren? Of lukt het je gewoon, als je het eenmaal bent?

Marlies Helder en Pieter Tiddens presenteerden ooit Villa Achterwerk (waarvan zij de naam verzonnen) op de beroemde VPRO zondagochtend. Nu keren zij samen terug op het podium met een verzoek. Zij vinden dat ze alles hebben om fantastische grootouders te zijn. Ze zijn hip, grappig, zo druk als stokstaartjes en waar ze ook komen maken ze er een chaotische houseparty van want ‘oost west, houseparty best’. Kortom ze hebben alles om geweldig oma en opa te zijn. Alleen geen kleinkinderen. Zij komen vragen of ze toch het diploma mogen. Het publiek mag ook zelf kandidaten voordragen.

Deze voorstelling is onderdeel van de voorjaarsvakantie in het Maaspodium. Van 20 t/m 28 februari presenteren we een vrolijk programma voor de hele familie met veel stoere extra’s. Graag tot Maas!

  • Quotes

  • Credits

  • “Zijn ‘down-to-earth’-gedrag en zijn contact met de zaal maken dat kinderen geen enkele drempel zien die hen weerhoudt om het toneel op te komen of dingen te roepen vanuit de zaal.”  Theaterkrant.nl

  • Spel, Concept: Pieter Tiddens, Marlies Helder
    Meer info vind je hier.  

Geef een reactie

Of deel Opa-Oma-Diploma op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Opa-Oma-Diploma

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.