Maas theater dans podium

Wat zit er verstopt achter gesloten deurtjes?
 • 4+
 • fysiek theater
 • muziek
Speellijst / tickets

Dingen gaan open en dicht. Open en dicht. Open en dicht. We willen alles open maken, overal in en achter kijken. Wat voor geheimen zitten daar verstopt? Maar soms… Soms zit iets dicht en gaat het niet meer open. Een deur die is vergrendeld, een verrassing waar je niet bij kunt. Of zelfs je eigen mond die je plots niet meer open krijgt. Hoe moet die dan weer los?

Praktische info
Het Maaspodium is open! Deze voorstelling wordt gespeeld in het Maaspodium en duurt 30 minuten. Tickets kosten €6,00 voor kinderen en €10,00 voor volwassenen. In de ochtend kun je daar een fijn ontbijtje bij boeken voor €4,50 per persoon. Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Kijk hier voor meer info over de coronamaatregelen.

Regisseur Zarah Bracht over haar eerste kleutervoorstelling:
“Het is bevrijdend om iets te maken voor kleuters. Geen enkele kleuter denkt: ‘oh, dat is kunst dus dat is ingewikkeld’, zoals veel volwassenen doen. Het mag voor de kinderen best abstract zijn wat ze te zien krijgen, omdat zij heel intuïtief reageren. Kleuters zijn nieuwsgierig en kunnen echt gefascineerd raken door een beeld dat beweegt en verandert. Ik wil graag het fantasievolle van die leeftijd prikkelen en, zoals René Geerlings het vaak noemt, op zoek naar mijn eigen ‘innerlijke kind’ als theatermaker.”

 • Credits

 • Concept, regie: Zarah Bracht
  Spel: Mher Brutyan, Tim van Dongen
  Muziek: Tim van Dongen
  Scenografie: Calle de Hoog
  Artistieke begeleiding: René Geerlings

  Over de maker
  Zarah Bracht studeerde in 2016 af aan de regieopleiding in Amsterdam. Zij werkte voor die tijd al voor grote stadstheaters in Duitsland, waaronder Deutsches Theater Berlin. Zarah is als maker verbonden aan Productiehuis Rotterdam, waar ze onder andere Wholesale Destruction (2019) en Being wrong and how to admit it (2020) maakte. Nu maakt zij ook kennis met het jeugdtheater. Na haar rol als eindregisseur bij Detective Le Schmou (6+) op Festival Tweetakt en bij Schuim (2+) bij 2turvenhoog, waagt zij zich bij Maas voor het eerst aan een eigen voorstelling voor kinderen. Zarahs werk is vaak beeldend, met hier en daar een beetje tekst.

Geef een reactie

Of deel Help, ik zit op slot! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.