Maas theater dans podium

In alles zit muziek
 • 4+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Nu te boeken! Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk om bij elkaar te zitten. Ga je met iemand anders, boek dan individueel. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

Ken jij de Geluidengrijpers? Ze grijpen wat ze grijpen kunnen. Klappen waar ze klappen kunnen, stampen waar ze stampen kunnen. Muziek maken! Dat is waar het ze om gaat. Of het nou een klein blikje fris is of een papieren zak, het kakelen van een kip of het blaffen van een hond: alles wat de Geluidengrijpers in handen krijgen, stoppen ze in de recyclemachine en toveren ze samen met de kinderen om tot swingende nieuwe liedjes. Want in alles zit muziek. Grijp je kans en doe mee!

Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen BOOMWHAKALAA!! en BANWAKABOOM, presenteren met PADABOOM! opnieuw een swingende en kleurrijke voorstelling voor de hele familie.

Duur voorstelling: 50 minuten (o.v.b.)

Makers
Muziek zit in iedereen en werken met ritme is leuk en goed voor je. Drumdrumdrum laat sinds 2005 kinderen kennismaken met percussie, verschillende instrumenten en ritme. Deze familieconcerten voor kinderen en ouders zijn interactieve en swingende ervaringen met muziek.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Strijk neer op een picknickkleedje
Lunch voorafgaand aan de voorstelling met een picknickmandje. Bij de bar krijg je een mand vol lekkers en een kleedje. De lunch is inbegrepen in je ticket.

 

 

 

Veilig
Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Lees hierover meer op de pagina coronamaatregelen. We zullen deze voorafgaand aan je bezoek ook naar je mailen.

 

 • Quotes

 • Credits

 • De pers over eerdere voorstellingen van Drumdrumdrum:

  “Alsof de Antilliaanse eilanden even in Noord-Holland zijn neergestreken. Boomwhakalaa! is de perfecte opening van de Kinderboekenweek. Er kwam geen boek aan te pas maar werelds was het zeker.”  Noord-Hollands Dagblad.

  “Boomwhakalaa! was precies op het juiste moment op de juiste plaats. Wat een goede energie! Ik en het publiek waren er erg blij mee.” Programmeur Fries Straattheaterfestival in Leeuwarden.

 • Door: Drumdrumdrum
  Tekst, regie:
  Wijnand Stomp
  Concept: Roël Calister, Wijnand Stomp
  Regieadvies: Leoni Jansen
  Spel:
  Roël Calister, Djem van Dijk, Danny Rombout
  Muziek: Roël Calister, Djem van Dijk, Danny Rombout
  Beeld: Valentijn Stomp

Geef een reactie

Of deel PADABOOM! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • PADABOOM! Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.