Maas theater dans podium

Achtervolgingen in een televisiestudio
 • 3+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

* PAK’M kijken vanuit huis? Dat kan op zondag 21 februari. Ga naar de livestream. *

“Perfect op elkaar ingespeelde acteurs” Volkskrant ★★★★ . /  “Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die).” Parool.

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om een been gaat de derde er mee heen. Genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Duur voorstelling: 35 minuten + 10 minuten naprogramma

Makers
BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. BonteHond neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. René Geerlings maakte PAK’M als artistiek leider van BonteHond. Per 1 januari 2021 is René de nieuwe artistiek directeur van Maas en is PAK’M een coproductie van BonteHond en Maas.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Een fijne ochtend met fruitig ontbijtje
Zin om er een uitgebreide ochtend van te maken? Boek een ontbijtje bij de voorstelling van 11:00 uur. Voorafgaand aan de voorstelling maken we een fruitig fris ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijtje kost €4,50 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 

Samen snacken met het picknickmandje
Neem lekker de tijd voor elkaar en pak samen het Maas picknickmandje uit! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00. Je bent welkom vanaf 14:00 uur, voorafgaand aan de middagvoorstelling. Voeg je picknickmandje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 

 

Bekijk ook de andere voorstellingen in de voorjaarsvakantie.

 • Quotes

 • Credits

 • “De besnorde Milan Boele van Hensbroek en Dionisio Matias en de gestylede Linda Zijl (met blonde bobpruik) storten zich met uitvergrote mimiek en gestiek in doldwaze slapstick. (…) Met perfect op elkaar ingespeelde acteurs én een cursusje ‘Russische staatstelevisie’ voor beginners.” Volkskrant ★★★★.

  “Het lijkt ontzettend eenvoudig, maar net als in AaiPet, de vorige kleutervoorstelling voor de allerkleinsten van regisseur René Geerlings en Wim Conradi, is de timing van de spelers (Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl) perfect en betrekken zij waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.” Theaterkrant.

  “Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die).” “Het spatzuiver playbacken van de tv-uitzendingen doet je met open mond toekijken.” Parool.

  “Het is gewoon magnifiek hoe de kinderen in de zaal op het spel reageren.” ilovetheater.

   

 • Door: BonteHond en Maas theater en dans
  Regie:
   René Geerlings
  Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl
  Regie-assistentie: Annelies Appelhof
  Medemaker, soundtrack: Wim Conradi
  Decor: Tom de Meer, René Geerlings
  Kostuums: Judith de Zwart
  Dramaturgie: Judith Faas
  Scenefoto’s: Kamerich&Budwilowitz, EYES2

1 reactie op PAK’M – GEANNULEERD

 1. Voor iedereen boven de drie jaar. Maar je kunt er ook gewoon heen als volwassene, want het is een subliem stuk, heel grappig en slim.

Geef een reactie

Of deel PAK’M – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • PAK'M - GEANNULEERD
 • PAK'M - GEANNULEERD
 • PAK'M - GEANNULEERD
 • PAK'M - GEANNULEERD
 • PAK'M - GEANNULEERD

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.