Maas theater dans podium

Ode aan de fantasie
 • 2+
Speellijst / tickets

Reizen in je hoofd is makkelijk en geweldig. Je hoeft alleen maar opnieuw te kijken naar de wereld om je heen

Twee vuilnismannen bouwen een prachtige fantasiewereld uit eindeloos veel plastic dopjes, zakjes en flesjes. Ze toveren bloemen, bomen, vogels en insecten tevoorschijn. In deze kleurrijke wereld kruipen de vuilnismannen in de huid van kleine Tijger en kleine Beer, op zoek naar het land van hun dromen.

Beleef fantastische ontmoetingen met een kraai, een egel, een vos en een haas, maak de ontdekking mee van een zacht bankstel en sluit vriendschap voor het leven.

Panama is geïnspireerd op het bekroonde kinderboek O wat mooi is Panama van Janosch. Een ode aan de fantasie, die laat zien dat reizen in je hoofd makkelijk en geweldig is. Je hoeft alleen maar opnieuw te kijken naar de wereld om je heen.

Tip: ontbijtje bij Maas
Kom je op 5 februari om 11:00 uur naar Panama, schuif dan voorafgaand aan de voorstelling aan bij een van onze ontbijttafels! Vanaf 9:30 uur serveren we een heerlijk bio ontbijtje. Ontbijten bij Maas kost €3,50 per persoon. Reserveren kan door in het bestelproces te kiezen voor het tarief [ticket] + ontbijt.

Daniëlle Wagenaar bij Feikes Huis
Tussen 1996 en 2012 was Daniëlle Wagenaar artistiek leider van het Syndicaat, een theatergroep die voornamelijk nieuw repertoire voor jongeren (14 t/m 100 jaar) maakte. Het scouten en begeleiden van jong schrijftalent is altijd een speerpunt geweest in haar werk. Sinds 2013 is zij freelance regisseur en schrijver en onderzoekt zij verschillende nieuwe doelgroepen en stijlen. Met Roos Hoogland en Niek van der Horst heeft zij binnen het Syndicaat en daarbuiten vele succesvolle projecten gemaakt. Samen gaan zij bij Feikes Huis nu het avontuur van een super jong publiek aan.

www.feikeshuis.nl

 • Credits

 • Regie: Daniëlle Wagenaar.
  Spel: Niek van der Horst en Roos Hoogland/Lotte Rischen.
  Muziek: Jolle Roelofs.
  Impresariaat: Bureau Vanaf 2

1 reactie op Panama

 1. Ontwapend mooi verteld en gespeeld, hoe een verhaal tot leven komt, lang leve de fantasie! Verder was het een ochtend vol herkenning en inspiratie om te gaan knutselen met plastic!

Geef een reactie

Of deel Panama op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Panama

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.