Maas theater dans podium

Voorstelling plus eieren zoeken
Speellijst / tickets

Wat te doen met Pasen? Het Maaspodium is beide paasdagen geopend! Voorafgaand aan de voorstellingen kun je een hapje eten in de foyer: geniet van een fruitig Frans ontbijtje voor de ochtendvoorstelling, of ga picknicken voorafgaand aan de middagvoorstelling. En liggen daar nou paaseieren verstopt op de bar, achter je stoel of tussen de sprietjes van het grasterras? Jawel, na afloop van iedere voorstelling gaan paaseieren zoeken!

VOORSTELLINGEN

Boef (4+)
Maas theater en dans
Whodunit voor kleuters

zondag 12 april // 11:00 uur
maandag 13 april // 11:00 uur
>> info & tickets

 

 

Het dier, het dier en het beestje (8+)
Theater Artemis
Over hoe het is om een mens te zijn

zondag 12 april // 15:00 uur
>> info & tickets

 

 

 

EXTRA’S

Paaseieren zoeken
Ga mee eieren zoeken! Na afloop van iedere voorstelling op 1e en 2e paasdag liggen er eieren verstopt in de foyer en/of op het terras. Kunnen jullie ze vinden? Al het publiek mag gratis meezoeken en van te voren aanmelden is niet nodig.

 

 

 

Beide paasdagen: fruitig ontbijtje 
Ga je naar een voorstelling in de ochtend? Laat de boterhammen staan en kom vooraf aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket.

 

 

Zondagmiddag: picknickmandje
Lunch op zondag voorafgaand aan de middagvoorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00. Beschikbaar vanaf 13:30 uur.