fbpx

Maas theater dans podium

Vier de Paasdagen bij Maas
Speellijst / tickets

Vier Pasen bij Maas! Het Maaspodium presenteert het hele paasweekend voorstellingen. Voorafgaand aan de voorstelling kan je lekker ontbijten/lunchen in de foyer: ‘s ochtends kan je genieten van een fruitig Frans ontbijtje en in de middag gaan we picknicken. En liggen daar nou paaseieren verstopt op de bar, achter je stoel of tussen de sprietjes van het grasterras? Jawel, op eerste en tweede paasdag gaan we eieren zoeken!

VOORSTELLINGEN

Boef (4+)
Maas theater en dans
Whodunit voor kleuters

zondag 12 april // 11:00 uur
maandag 13 april // 11:00
>> info & tickets

 

 

Het dier, het dier en het beestje (8+)
Theater Artemis
Over hoe het is om een mens te zijn

zondag 12 april // 15:00 uur
>> info & tickets

 

 

 

EXTRA’S

Paaseieren zoeken
Ga mee eieren zoeken! Na afloop van iedere voorstelling op 1e en 2e paasdag liggen er eieren verstopt in de foyer en/of op het terras. Kunnen jullie ze vinden? Al het publiek mag gratis meezoeken en van de voren aanmelden is niet nodig.

 

 

 

Ontbijttafeltje vol 
Ga je naar een voorstelling in de ochtend? Laat de boterhammen staan en kom vooraf aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket.

 

 

Maaspodiumplankje
‘s Middags nog even blijven hangen? Na de voorstelling staat een plankje vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Hoe smaken geroosterde kastanjes? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plankje samen met je ticket!  Klein (2 pers): 7,50 euro, Middel (4 pers): 13 euro, Groot (6 pers): 19 euro.