Maas theater dans podium

Acrobatische performance over veerkracht en vertrouwen
 • 8+
 • circus
 • muziek
Speellijst / tickets

Drie oersterke acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten. Een muzikant blaast met ventilatoren, luchtbuizen en ventielen als aanvullende kracht in het schouwspel. Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten. Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld, of blijkt dat te mooi om waar te zijn? Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen.

Pie in the Sky is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een omgeving die geen moment hetzelfde is.

Maker
Boost Producties is een van de belangrijkste verkenners op het gebied van het nieuwe circus in Nederland. In alle voorstellingen zijn het fysieke lef, het onderlinge vertrouwen en het ontdekken van grenzen in de mens en de omgeving terug te vinden. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater en voegt hiermee een nieuwe term aan het podiumkunstenbestel toe: Beeldend Acrobatisch Theater.

Circusdriedaagse
Pie in the Sky is onderdeel van de Circusdriedaagse. Drie dagen lang circus! Ook dit jaar nemen verschillende internationale circusgezelschappen het Maaspodium over met een gevarieerd programma van 15 t/m 17 november. Circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater. Hoog in de lucht en laag bij de grond. Spectaculair ver en recht voor je neus. Verbaas je over de kracht van de acrobaten en luister naar de verhalen van de net afgestudeerde circusmakers.
>>Klik voor meer info over Circusdriedaagse

 • Quotes

 • Credits

 • “Pie in the sky is een fascinerende performance dankzij een esthetisch toneelbeeld, een sterke soundscape en de inzet van acrobatiek.” Theaterkrant.

   

 • Door: Boost producties
  Regie:
  Lennie Visser
  Choreografie: Hans Tuerlings
  Acrobaten: Marieke Thijssen, David Mupanda, Wilko Schütz
  Toneelbeeld: Jelle Engel
  Toneelbeeld uitvoering: Erik van Dongen
  Muziekcompositie: Jonathan Bonny
  Muziek uitvoering: Reggy van Bakel
  Lichtontwerp, uitvoering: Maarten Verheggen
  Grafisch ontwerp: De Nieuwe Collectie

Geef een reactie

Of deel Pie in the Sky op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Pie in the Sky

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.