Maas theater dans podium

Als een olifant door de porseleinkast
 • 4+
Speellijst / tickets

Een nieuwe dansvoorstelling waar het spelplezier vanaf spat: klimmen, rennen, buitelen en en weer doorgaan.

Zoals kinderen door de speeltuin razen, zo bestormen de drie spelers van Pokon het podium. Geef ze wat meubels, een keukentrap of twee, een gitaar en wat planten, en laten we even doen alsof je wél mag rennen, klimmen, dralen en vies worden. Wat volgt is een draaiende, waaiende, hikkende, tikkende, buitelende en zingende stroom van noodzakelijk speelplezier. Ook al zitten we soms even klem – in een tafel, een trap of toch steeds weer die regeltjes – Pokon is onstuitbaar.

Met Pokon maakten artistiek leiders Josephine van Rheenen en Guy Corneille hun eerste eigen voorstelling voor De Dansers.

Moederdag
Omdat het moederdag is maken we er een extra speciale dag van voor alle mama’s. Je kan een moederdagontbijtje bestellen voor maar 3,50 p.p. en in de foyer maak je een knuffelbaar cadeautje voor je mama. Ook de Photo Booth staat in het teken van moederdag. Met mierzoete rode en roze harten, mama-is-de-liefste en andere zoetsappige teksten maak je samen met je mama een kekke foto.

 • Quotes

 • Credits

 • “Pokon is speels en associatief, en Van Rheenen en Corneille nemen hun doelgroep serieus. Met hun energie en muzikaliteit weten ze de aandacht van de jonge toeschouwers moeiteloos vast te houden.”

  Marcelle Schots, Theaterkrant

 • Choreografie: Josephine van Rheenen
  Muziek: Guy Corneille
  Spel: Stephan Bikker, Guy Corneille, Noemi Wagner
  Lichtontwerp: Marco Chardon
  Coaching: Francisca Rijken

1 reactie op Pokon

 1. Mijn zoon (6) en zijn vriend (7) gaven deze voorstelling geen 10, maar een 10.000! Niet alleen de dans is goed en grappig, ook de live muziek is erg mooi.

Geef een reactie

Of deel Pokon op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Pokon

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.